In Love With Health

Succes verhaal van Solange

Waarom ben je begonnen?

Ik ben begonnen omdat ik na m’n zwangerschap weer fit wilde zijn, weer strakker in m’n vel wilde zitten en weer gezond wilde eten. Ik had totaal geen energie! Na de bevalling van mijn dochtertje wilde ik weer gezond eten, fit zijn en weer strak in m’n vel zitten. Motivatie was ver te zoeken en met alleen sporten kwam ik er niet. Toen ik las over de Slimming Body guide ben ik er meteen mee aan de slag gegaan.

Hoe heb je het ervaren?

In het begin vond ik het best wel heftig. Was niks gewend en sommige recepten moest ik erg aan wennen (zoals bijvoorbeeld de smoothies). Nu gaat het allemaal vanzelf en weet ik wat ik wel en niet kan eten, heb ik favoriete recepten en sla ik bepaalde recepten gewoon over haha. Vind het soms nog steeds moeilijk om het vol te houden, maar ik doe echt mijn best!

Wat heb je bereikt?

Ik ben vorig jaar mei begonnen, toen woog ik 62 kilo. Een van mijn doelen was/is om onder de 60 kilo te komen en strakker te worden. Nu maakt mijn gewicht niet echt heel veel uit en weet ik dat dit überhaupt veranderd door het sporten.

Ik vond en vind het belangrijker om goed in m’n vel te zitten, me happy te voelen en toch ook wel om strakker te worden. M’n buikomvang in mei was 88 cm en nu 83 cm :) ik weeg nu 59 kilo. Ik zit veel beter in m’n vel en heb meer energie. Heerlijk vind ik het dat ik mijn dochtertje ook alles kan laten eten en dat ze het ook net zo lekker vind als ik! Ik ben er nog niet, maar we komen steeds dichterbij! Dankzij jouw hulp.

Lisa van Cuijk

Oprichtster van In Love With Health

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen van hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als ik fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

0 Comments Respond to this article

Write your response