In Love With Health

Succes verhaal van Samantha

Ik ben gestart omdat ik al hele lange tijd wilde beginnen met een gezondere en sportieve levensstijl maar ik telkens niet genoeg discipline kon opbrengen of wist hoe ik het moest aanpakken. Ik had de Slimming body guide al aangeschaft maar ook toen duurde het nog een paar maanden voordat ik daadwerkelijk begonnen ben. Het moment dat ik dacht en nú is het klaar was het moment dat ik een weegschaal had aangeschaft en daarop ging staan haha! Gewoon op dat moment de knop omgezet (en gelukkig had ik de Slimming body guide toen al!). Ben er meteen vol voor gegaan en merkte dat het echt goed te doen was, en ik helemaal geen hongergevoel of behoefte aan ‘slecht eten’ had. Van het gezonde eten en sporten kreeg ik ook veel energie! Wel moet ik zeggen dat het veel tijd kost om zoveel met je eten/sporten bezig te zijn naast werk, maar omdat ik heel gemotiveerd was had ik dat er wel voor over. En naarmate ik meer gewend raakte werd dat ook minder.
Ik ben inmiddels 6 kilo afgevallen in 10 weekjes tijd en opeens een sportief en gezond type (dat zeggen mensen die mij niet kennen ook opeens tegen me) in plaats van een lui, snackend, bankhang type ;) Mijn vrienden/familie en ikzelf hadden me echt heel hard uitgelachen als je dit een half jaar geleden tegen me had gezegd!
Ik heb mezelf echt verbaasd en ben onwijs trots op het resultaat tot nu toe!

 

Lisa van Cuijk

Oprichtster van In Love With Health

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen van hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als ik fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

1 Comments Respond to this article

anne-fleur

Zo knap! En dat op een leuke manier met voeding en beweging!
liefs anne-fleur

Write your response