In Love With Health

Succes verhaal van Miranda

Ik ben Miranda en 35 jaar oud en moeder van een zoon. Ik ben 1.71 en schommelde met mijn gewicht altijd tussen de 57 en 60 kilo, echt niet teveel dus! Ik kon eten wat ik wilde, dacht ik… voor mijn gewicht hoefde ik het niet te doen dus dat deed ik ook niet. Alleen at ik heel ongezond; heel veel ongezonde suikers en koolhydraten. Wat maakte het uit dacht ik, ik kom toch niet aan. Maar ik voelde mij wel steeds vermoeider en na jaren van altijd moe zijn kwam daar ook nog eens een slaapstoornis bij. Er was geen organische oorzaak vertelde ze mij in de slaapkliniek, dus verder gezocht naar hulp. toen ben ik het wat meer gaan zoeken in de voeding en dat bleek een schot in de roos! Ik bleek meerdere voedsel intoleranties te hebben en het roer moest dus flink om wat betreft mijn voeding.

Op internet en social media las ik over de slimming body methode. Ik dacht wie niet waagt wie niet wint en een gezonde lifestyle is altijd goed. Het voedingsschema zorgde ervoor dat ik een goede leidraad had en het was prima te combineren met mijn intoleranties voor melk, suiker, tarwe en varkensvlees. De recepten zijn lekker en niet moeilijk en soms pas ik zelf wat kleine dingen aan in de recepten. Ook het sporten vond ik heerlijk en na niet al te lange tijd begon ik ook echt verandering te merken. Fitter, energieker en veel beter in mijn vel zitten zijn de belangrijkste veranderingen die ik heb gemerkt. Inmiddels ga ik 4 keer in de week naar de sportschool om daar oefeningen te doen uit het workout schema van de Slimming body guide in combinatie met wat kracht training/ crossfit.

Natuurlijk zullen er mensen zijn die mijn voor foto al prima vinden. Maar afvallen was mijn doelstelling niet, fitter voelen wel! En dat doe ik nu veel meer dan voorheen.

Lisa van Cuijk

Oprichtster van In Love With Health

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen van hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als ik fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

0 Comments Respond to this article

Write your response