In Love With Health

Succes verhaal van Karin

Na heel lang onprettig in mijn eigen lichaam te hebben gezeten was ik er helemaal klaar mee. Ik wou en moest wat gaan doen. Dit heb ik dus ook gedaan door middel van Lisa’s methode! De Slimming body methode. Het moment dat ik begon voelde ik me met de dag fitter en fitter worden. Heerlijk! Ik at heerlijk en ik begon het sporten zelfs leuk en fijn te vinden. Na een paar weken kon ik ook echt een groot verschil te zien en de voor en na foto’s hielden mij gemotiveerd. Ik ben super blij dat ik de stap heb gezet om eindelijk voor een gelukkig en gezond lichaam te gaan. Ik wil nooit meer terug naar hoe ik was!!! Dankjewel Lisa. Voor al jouw hulp!

Wil jij net zo’n resultaat als Karin? Bekijk dan deze site en laat mij jou ook helpen!

Lisa van Cuijk

Oprichtster van In Love With Health

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen van hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als ik fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

3 Comments Respond to this article

Suus

Huh? Wendy Pucknat-Kersten?? Dit zijn toch foto’s van jou!? Of heet je opeens Karin!??Met haar revalidatie verhaal????? Beetje vreemd

Samantha

Wow serieus !?!?!? bizar

ingrid

Je ziet er super uit toppertje xx

Write your response