In Love With Health

Succes verhaal van Fleur

Waarom je was begonnen?

Zolang als ik mij kan herinneren voel ik mij al ongelukkig met mijn eigen lichaam. Mijn leven is altijd een strijd geweest tussen enerzijds dun willen zijn en anderzijds van lekker eten houden. Daarin kon ik geen goede balans vinden. Ik deed dan af en toe een paar maanden heel erg gezond, maar viel gauw terug in oude gewoontes waarbij ik oneindig kon eten en me daar achteraf schuldig over voelde. Ik had niet het doel om in een hele korte tijd heel veel af te vallen met het risico weer naar oude gewoontes te gaan. Waar ik wel naar zocht was een stabiel eetpatroon waarmee ik me lekker in mijn vel zou gaan voelen.

Hoe heb je het ervaren?

Ik heb Inlovewithhealth ervaren als een lifechanging lifestyle. Ik heb vooral veel geleerd over voedingspatronen en recepten die voor mij makkelijk en lekker toepasbaar zijn, zonder het gevoel te hebben dat ik mezelf van lekkere dingen moet weerhouden. Ik eet nu zelfs lekkerder dan voorheen, hoe fijn is dat? Wel heb ik de SBG minder ‘strict’ uitgevoerd dan hoe het oorspronkelijk bedoeld is, zo sport ik bijvoorbeeld pas sinds kort. Maar toch boek ik iedere week weer vooruitgang en daarmee voelt het als een stabiele lifestyle die ik voor altijd blijf aanhouden.

Wat heb je tot nu toe hebt bereikt / hoe voel je je nu?

Ik ben nu twaalf kilo kwijt en ondanks dat dit getalletje op de weegschaal niet telt, voel ik me beter dan ooit. Ik kan eindelijk met zelfvertrouwen in de spiegel kijken, iets wat ik nooit had verwacht te ervaren. Voor mij voelt dit nu pas als het begin en ik kan niet wachten hoe het er over een paar maanden voor staat! Stapje voor stapje ;-)

Wil je nou net als Manon ook jouw doelen behalen? Klik dan snel hier voor mee informatie.

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

0 Comments Respond to this article

Write your response