In Love With Health

Succes verhaal van Denise

Waarom ben ik begonnen?

Ik zat al langer niet lekker in mijn vel, niet blij met mijn lijf en veel aan mijn hoofd met een hoop emoties. Dat besloot ik allemaal aan te pakken. En eigenlijk begint dat met je lijf en blij zijn met jezelf. Dus voeding was aanpak nummer 1 maar diëten wilde ik niet. Daarbij hoort ook consequent sporten/bewegen en dan is een combinatie van aanpassing voeding op een gezonde wijze en sporten de meest effectieve. Ik had als doel wat kilo’s kwijt, strakker in mijn vel te komen zitten & happy & fit te zijn.

Hoe heb ik het ervaren?

Eerste weken waren bizar, want wat móest ik veel eten! En dat is absoluut geen klagen. Allemaal lekkere gerechten en tussendoortjes. Ook 3 weken op vakantie in Italië geweest en zelfs daar kon ik het vasthouden. Je voelt je steeds fitter worden en als dan de kilo’s en centimeters ook steeds minder worden is het extra motiverend om door te zetten. Sporten was voor mij een combinatie van wekelijks yoga & hardlopen en 2 x per week sportschool. Ja ik maak elke ochtend alle gerechten die ik mee moet voor een dag werken en buiten de deur zijn en de vriezer heeft een voorraad lekkere verantwoorde tussendoortjes!

Wat heb ik bereikt?

Ik zorg nu letterlijk echt goed voor mezelf! Ik ben op 18 mei 2015 gestart en ben nu 9 kilo kwijt, flink wat centimeters en voel me goed. Als ik in de spiegel kijk ben ik blij. Mijn doel is behaald. Voel me op en top vrouw & ben een fitte mama! ❤ SBG!

Lisa van Cuijk

Oprichtster van In Love With Health

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen van hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als ik fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

0 Comments Respond to this article

Write your response