In Love With Health

Succes verhaal van Chloë

Zo ben ik begonnen, na mijn zwangerschap. Op deze foto was ik weer op mijn “oude” gewicht. Na mijn zwangerschap was ik, doordat ik op mijn voeding lette en het sporten weer oppakte, al gauw weer op mijn oude gewicht. Daar was ik natuurlijk heel blij mee. Hoe vaak hoor je wel niet dat er toch wat kilo’s bijkomen na een zwangerschap. Maar ik voelde me lichamelijk zo enorm uitgeput! Ik was zo moe, maar dacht dat het bij het leven van een jonge moeder hoorde ten gevolge van de gebroken nachten en de aandacht die onze kleine meid opeiste. Soms was ik gewoon te moe en kon ik nog maar weinig genieten van onze prachtige dochter. Ik voelde me zo rot en schuldig daarover! Uiteindelijk ben ik naar de huisarts gegaan en bleek ik een vertraagde schildklier te hebben. Ik heb hiervoor medicijnen gekregen, maar het duurde heel erg lang voordat ik daar iets van merkte. Daarom besloot ik dat ik goed voor mijn lichaam wilde zorgen door middel van gezonde voeding en lekkere workouts. Ik wilde er alles doen om ervoor te zorgen dat het rotgevoel over zou gaan en ik me beter zou gaan voelen.  Toen heb ik de SBG aangeschaft en ben ik de Slimming Body Guide gaan volgen.  En na 12 weken SBG zie ik er zo uit! Dit is een selfie net voor m’n training. Ik doe vaak jouw oefeningen van de SBG.

Toen ik begon met de Body Guide was ik meteen enthousiast. De recepten waren makkelijk te maken en verrukkelijk. Mijn behoefte aan suikers was gauw verdwenen en ik heb geen hongergevoelens ervaren.  Kokerrellen in de keuken is sindsdien ook een nieuwe hobby van me geworden.

De vruchten begonnen zich al snel af te werpen; Van te voren maak ik mijn maaltijden voor gedurende de week klaar. Ik merkte dat de mensen om mij heen ook geïnteresseerd raakten in wat ik deed en kreeg veel opmerkingen over wat ik at. En… ik kreeg veel complimenten ?. Iedereen vond dat ik er zo goed uitzag en wilde mijn geheim weten… Haha, die heb ik dus naar jouw website verwezen! De workouts vond ik zo zwaar in het begin. Door mijn vertraagde schildklier kon ik de oefeningen minder goed volhouden en hield ik langer spierpijn na een training. Maar opgeven deed ik niet! Langzaam merkte ik dat ik sterker werd. Ik kreeg weer meer energie en het belangrijkste ik zat weer goed in mijn vel! En dat motiveerde me weer enorm om het vol te houden en zelfs na de 12 weken, door te gaan met deze levensstijl.

Uiteindelijk ben ik met jouw methode bijna 10 kg afgevallen. Ik ben nu 10 kg lichter dan voor mijn zwangerschap! Maar het belangrijkste is dat ik me nu zoveel beter voel van binnen en van buiten.  Ik zou tegen mensen met een vertraagde schildklier willen zeggen, dat je met een gezonde lifestyle al zo ver kan komen. En dat dit heus niet hoeft te betekenen dat je veel aankomt. Kijk naar mij, ik ben zelfs strakker dan voor mijn zwangerschap.

Wil jij nou ook eindelijk je doelen behalen en weer fit en gelukkig net zoals Chloë? Klik dan hier voor meer informatie.

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

0 Comments Respond to this article

Write your response