In Love With Health

Succes verhaal van Patty

In januari werd ik niet meer vrolijk van m’n lichaam en vooral erg onzeker.

Al die tijd dat ik bij m’n ouders woonden at ik veel te veel en ging ook 3x per week stappen waar nogal veel werd gedronken, met name in de Achterhoek. M’n ouders gaven me wel gezond eten maar ik pakte stiekem alles wat ik lekker vond uit de kast. Toen ik op mezelf ging wonen ging dit iets beter omdat ik zelf verantwoordelijk was voor wat er in huis was.

Maar ik dacht totaal niet na bij wat ik at en had elke dag wel zin in een pizza. Dit ging een tijd zo door en ik werd steeds onzekerder over mijn lichaam. Een week strikt gezond eten lukte wel maar daarna greep ik weer net zo snel naar iets ongezonds. En dan niet 1 stukje maar ineens weer veel meer. Dom natuurlijk maar ik wist niet beter.

Totdat ik op Instagram allemaal gezonde en lekkere gerechten voorbij zag komen en ging me hierin verdiepen. Zo kwam ik met name ook bij Lisa en haar boek sprak me aan. Ineens werd mij heel veel duidelijk.

Ik begon met hardlopen en krachttraining maar ook mijn voeding paste ik aan. Snel vlogen de kilo’s eraf. Het volhouden vind ik nog wel heel lastig, want wanneer ik thuis kom worden de lekkerste taarten gebakken en staat er ongelofelijk veel eten ter beschikking.

Dan laat ik me vaak wel gaan, maar zolang ik daarvan kan genieten en mijn omgeving ook, voel ik mij daar prima bij. Omdat de balans voor mij belangrijker is dan een blokjesbuik!

Wil jij net zo’n resultaat als Patty? Bekijk dan deze site en laat mij jou ook helpen!

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

0 Comments Respond to this article

Write your response