In Love With Health

Succes verhaal van Pam

Ik was er klaar mee om zo zwaar door het leven te gaan. Ik woog 136 kilo en alles deed pijn. Ik wilde super graag gaan sporten maar dat is nog niet zo makkelijk met zo’n gewicht. Het is heel oncomfortabel en ik zat mezelf erg in de weg. Op Instagram ben ik het account van Lisa tegengekomen en ik was gelijk geboeid. Ik nam snel een kijkje op de website en het voelde gelijk goed.

Inmiddels ben ik een jaar bezig met mijn gezonde levensstijl en al 60 kilo afgevallen. Ik ben nog lang niet waar ik wil zijn maar ik heb wel weer mijn leven terug en dat vind ik het allerbelangrijkste. Uiteraard heb ik ook zo mijn ups en downs maar ik weet me er telkens weer doorheen te slepen. Lisa’s methode voelt totaal niet aan als een dieet, het is echt een levensstijl en daardoor is het zo goed vol te houden.

Wil jij nou ook zulke geweldige resultaten behalen? Neem dan snel hier een kijkje.

Lisa van Cuijk

Oprichtster van In Love With Health

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen van hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als ik fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

0 Comments Respond to this article

Write your response