In Love With Health

Succes verhaal van Nicolette

Waarom ben je begonnen?

Door mijn aandoening fibromyalgie, een reumatische spieraandoening, vind ik het belangrijk om een gezonde leefstijl na te streven. Gedisciplineerd leven valt niet altijd mee met de hoeveelheid pijn en vermoeidheid waarmee ik dagelijks te maken heb. Ondanks dat ik al bewust bezig was met gezond eten en bewegen, besloot ik de Slimming Body Guide te bestellen om mijn healthy lifestyle beter vorm te kunnen geven. Zeker na de zwangerschap was mijn lichaam veranderd en wilde ik weer in shape komen, maar ook het fitter en energieker voelen sprak me aan. Doordat ik Lisa al langere tijd volgde op social media, werd ik geïnspireerd door haar passie voor gezond eten en bewegen. Ondanks mijn twijfels of dat wel zou kunnen met mijn lichaam, besloot ik er helemaal voor te gaan!!

Hoe heb je het ervaren?

De eerste zes weken was het even zoeken en moest ik wennen aan mijn nieuwe lifestyle. In plaats van energie voelde ik mij juist erg vermoeid en kreeg ik meer last van mijn darmen. Na het maken van een eerste foto waren de eerste veranderingen al zichtbaar, ik was zo blij! Ik had nog een lange weg te gaan maar het gaf me zo’n motivatie om door te gaan!

Na deze periode voelde ik mij steeds beter, mijn huid straalde en ik verloor steeds meer gewicht. Ik voelde mij energieker en kreeg ook meer zelfvertrouwen door de resultaten die ik behaalde. Wel heb ik regelmatig lichamelijke tegenslagen gehad waardoor sporten niet altijd mogelijk was. Op het moment dat ik voelde dat sporten een tegengesteld effect had, gunde ik mijn lichaam juist rust. Uiteindelijk werkt deze balans voor mij het beste en heb ik een nieuwe lifestyle gevonden waarbij ik mij ontzettend fijn voel!

De zoektocht was het waard en ik heb er echt een hoop voor teruggekregen! De Slimming Body Guide heeft me geholpen bij die zoektocht naar mijn healthy lifestyle. Hopelijk kan ik anderen inspireren om ook de uitdaging met zichzelf aan te gaan! Ga op zoek naar je eigen lifestyle, de lifestyle die bij jou past en waarbij jij je prettig voelt. Alleen dan kun je een hoop bereiken! Go for it!

Wat heb je bereikt?

In totaal ben ik acht kilo lichter! En in diezelfde bikini voel ik mij nu wel prettig! Ik krijg steeds meer zelfvertrouwen en ik kan mijn lichaam steeds beter accepteren, ook mijn ’tekortkomingen’.

Maar het meest waardevolle is wat het heeft opgeleverd voor mijn gezondheid! Vanwege mijn aandoening fibromyalgie, heeft de combinatie sporten en gezonde voeding, een positief effect gehad op mijn lichamelijke gesteldheid. Hierdoor heb ik over het algemeen minder pijn en meer energie, YES!!! Daar ben ik heel blij mee want je eigen gezondheid is het allerbelangrijkste.

Ondanks dat ik nog niet al mijn doelen behaald heb, voel ik zo’n tevredenheid over alles wat ik tot nu toe wel al bereikt heb! Thanks lieve Lisa voor alles!

Lieve Lisa, echt enorm bedankt dat jij me geïnspireerd hebt en mij deze kans hebt gegeven om dit allemaal te mogen ervaren!

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

0 Comments Respond to this article

Write your response