In Love With Health

Succes verhaal van Nicole

Waarom ben je begonnen?
Vanaf september 2014 t/m januari 2015 was ik aan het afstuderen en werkte ik 40 uur bij mijn afstudeerbedrijf (kantoorbaan) daarnaast werkte ik in het weekend ook nog 12 uur (wederom achter een bureau). Ik sportte wel 1 á 2x in de week. Ik deed voornamelijk aan groepslessen en af en toe fitness. Op mijn eten lette ik totaal niet, ik at veel vette en ongezonde dingen en vaak junkfood. Daarnaast dronk ik ook dagelijks veel frisdrank en thee met een berg suiker. Ik merkte dat ik vaak erg moe was en kreeg allerlei ‘vage klachten’, ook merkte ik natuurlijk dat mijn figuur veranderde. Toen na een onderzoek bij de dokter bleek dat ik een vitamine B11 te kort had (lees; een zwaar te kort!!) sloeg bij mij een knop om. Ik ging googlen naar gezonde gerechten en gelukkig houd ik van kokkerellen dus ben ik dagelijks verschillende dingen gaan proberen. Daarnaast ben ik 3 tot 4x in de week gaan sporten en meer de focus gaan leggen op krachttraining ipv cardiolessen. Het probleem was alleen dat ik wel gezonde dingen at, maar geen goede balans kon vinden tussen mijn macro’s. Ik at veel te veel koolhydraten (rijst, speltbrood, bananen) en vetten (avocado’s, noten) en weinig eiwitten. En merkte dat mijn gewicht bleef schommelen. Toen kwam ik een Instapost tegen van een kennis en maakte ik kennis met je website (en de Slimming Body Guide). Dit leek mij persoonlijk de ideale uitkomst voor mij. Ook omdat de focus niet gelegd wordt op strakke diëten en afvallen en “perfect” moeten zijn, maar echt je lichaam voeden met de voedingsstoffen die het nodig heeft en happy en trots zijn op jezelf.

Hoe heb je het ervaren?
Ik heb zoveel geleerd over gezonde, maar ook zeker heerlijke gerechten! Wanneer je het beste koolhydraten kan eten, hoeveel eiwitten je nodig hebt etc. Als ik iets niet lustte kon ik het wisselen met een ander recept. Ik merkte na een aantal dagen al verschil aan mijn buik en darm en, ik had veel meer energie en ik vond het ook super leuk om nieuwe gerechten uit te proberen en de gerechten lekker vers te maken. Het is echt mijn bijbel geworden! Ook het sporten ging me steeds beter af en ik merkte verschil in mijn spieren en uithoudingsvermogen. Ik heb zoveel meer energie ook!

Wat heb je tot nu toe bereikt?
Ik heb nu een goed beeld van wat mijn lichaam nodig heeft en wat ik ervoor terugkrijg door het te geven wat het nodig heeft. Ik kook dagelijks nog uit de guide, doordat ik de juiste volgorde aanhoud van de gerechten kan ik per dag kijken waar ik zin in heb en pas daar dan de rest op aan. Ik moet eerlijk toegeven dat ik nog wel af en toe ’s avonds en in het weekend een blikje frisdrank neem of een koekje o.i.d., maar goed dat heet balans toch? ;) Ik ben super blij met het resultaat en vooral met de energie die ik weer heb! Op naar de volgende challenge!

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

0 Comments Respond to this article

Write your response