In Love With Health

Succes verhaal van Lisanne

Ik ben al jarenlang niet tevreden met mezelf. Vanaf de middelbare school voelde ik me dik en op zich was dat geen probleem, want ik kon me altijd verstoppen in kleding. Maar zodra de zomer in zicht kwam wilde ik ineens weer snel afvallen, zodat ik me nog enigszins kon vertonen in mijn bikini. Helaas was dit natuurlijk geen doen.

Ik ben vanaf een jaar of 14/15 begonnen met hardlopen om af te vallen. Ik lette op mijn eten, maar ik zag weinig vooruitgang. Dan was ik weer behoorlijk wat afgevallen en gunde ik mezelf weer wat lekkers. Dat ging vaak gebonden aan het uit het oog verliezen van mijn doel om af te vallen en kwam ik dus weer opnieuw aan. Helaas houd ik teveel van eten om de lekkere dingen helemaal te laten staan.

Uiteindelijk ben ik in deze hele periode wel wat afgevallen, maar tevreden was ik niet. Ik was nog steeds niet super slank en strak en dat hardlopen hielp me daar ook niet echt bij.

Vorig jaar ben ik samen met mijn vriend een andere weg ingeslagen (mijn vriend en ik hebben allebei hetzelfde ‘afval’ probleem, bij hem wat extremer dan bij mij). We zijn de sportschool ingegaan en hadden daar een Personal Trainer. Daarnaast ben ik toen per toeval ook in aanraking gekomen met jouw methode. De PT hebben we gedurende een aantal maanden gedaan en in combinatie met jouw methode zagen we direct veel vooruitgang. De kilo’s vlogen er niet af (wat ook niet hoeft), maar we zijn al zoveel strakker geworden in die tijd. Ik voel me nu al veel prettiger en ik heb al helemaal zin in de zomer, zodat ik mijn bikini aan kan. Dat gevoel is compleet nieuw voor mij.

Ik heb nu ondertussen bijna al jouw boeken. Ik ben nu al een aantal weken bezig met jouw Slimming Body methode en het werkt zo goed. Ik heb geen honger meer en snoep daardoor tussendoor ook niet. Daarnaast is het ook nog eens super leuk dat mijn vriend eigenlijk alles mee eet. Voor hem is het ook meer dan voldoende eten en hij vindt het super lekker. Hij is net zo enthousiast als ik. We kunnen daarom allebei niet wachten tot mijn pre order van In Love With Health binnen komt.

Daarnaast ben ik er een tijd geleden achter gekomen dat ik een intolerantie heb voor gluten en lactose, waardoor ik helemaal nieuwe recepten moest verzinnen. Ik wist niet goed meer wat ik wel en niet kon eten. Ik maak graag alles zelf dus jouw boek was daardoor ook een super uitkomst. Bijna alles wat erin staat mag ik hebben en als er een keer kwark in staat, pak ik gewoon amandelkwark o.i.d.

Ik wil je bedanken voor je indirecte motivatie zodat ik toch door ben blijven gaan om eindelijk mijn doel te behalen. Vooral het laatste half jaar met jouw boek heeft mij het meeste opgeleverd en zoals je kan lezen heb ik de zelf liefde weer gevonden!

 

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

0 Comments Respond to this article

Write your response