In Love With Health

Succes verhaal van Linda

Waarom ben ik begonnen?
Eigenlijk ben ik om twee redenen begonnen. Ten eerste zat ik niet lekker in mijn vel, voelde me dik, snel negatief, echt niet in mijn doen. Kleren zaten niet fijn meer en om in een bikini rond te lopen moest ik al helemaal niet aan denken. Toen ik jouw site tegen kwam dacht ik al meteen dit is iets voor mij! In juni ga ik op vakantie en dan kan ik me daar lekker voor klaar stomen! Je taalgebruik, site en mooie foto’s spraken me meteen aan! En toen zag ik ook nog je grandprize van de Beach Babe challenge! Toen kon mijn dag niet meer stuk. Ik heb vorig jaar 3 maanden in Curaçao gewoond en dat waren de mooiste maanden van mijn leven. Elke dag vrolijk op staan en weer vrolijk naar bed! Goed in je lijf zitten en zelfverzekerd met een glimlach over het strand paraderen. En naar deze gevoelens wilde ik zo graag weer terug en met die grandprize in mijn achterhoofd was ik gewoon super gemotiveerd en verliep het eigenlijk heel gemakkelijk en ben ik er vol voorgegaan! Wel met ups and downs, maar wel met die positieve mindset die ik al een paar maanden kwijt was!

Hoe heb ik het ervaren?
Ik heb het erg positief ervaren! Het heeft echt best wel veel moeite gekost, maar met de aanhouder wint in mijn achterhoofd heb ik mijn doel kunnen bereiken! Elke week werd ik eigenlijk vrolijker en zelfverzekerder, maar ook bewuster van mijzelf! Vooral met het maken van die quote! Je had toen als opdracht dat we deze quote constant moesten herhalen en hardop zeggen! Dit heeft mij toen zo geholpen en nog steeds. Ik denk altijd erg veel en dat kan een negatieve uitwerking hebben op mijn gevoel. Ik had als quote: Don’t think too much, just do what makes you happy! Zodra ik nu begin te denken, denk ik aan deze quote, kan ik de negatieve gedachten laten varen en krijg ik weer een glimlach op mijn gezicht! Echt zo fijn dat je mij dit hebt aangeleerd! Ik gebruik het echt nog dagelijks! Daarnaast ben ik meer gaan sporten en op mijn eten gaan letten. Elke week merkte ik verschil in mijn lichaam. Maar ik was niet de enige, ook de buitenwereld! Constant veel complimenten gehad en ook de vraag hoe doe je dit nou?? Nou ik zal je zeggen, ik heb ze heel vaak naar jou doorverwezen:). Al met al heb ik het als heel fijn ervaren!

Wat heb je tot nu toe bereikt?
Ik heb zoveel bereikt! Niet alleen afgevallen, maar zoveel meer!
Ik heb nu een strakker lichaam met zelfs wat buikspieren ;)
Ik ben 10 kilo afgevallen
Ik ben fit en op conditie!
Ik heb een stralende huid gekregen met bijna geen onevenheden meer
Ik zit zo goed in mijn vel! Ik ben vrolijk, opgewekt en positief! Het gevoel wat ik toen die 3 maanden in Curaçao had, komt veel vaker voorbij!
Ik ben bewuster geworden en kan daarop inspelen met behulp van mijn quote
En daarnaast durf en kan ik weer vol zelfvertrouwen als een koningin over het strand paraderen!!!:)
Happy with my beachbody!!
Er zijn nog veel meer dingen, maar anders wordt het wel een heel lange lijst haha!

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

0 Comments Respond to this article

Write your response