In Love With Health

Succes verhaal van Jacqueline

Ik dacht altijd dat ik genoeg sportte en gezond at, maar door de Slimming Body Guide ben ik heel anders gaan eten en sporten en besef ik dat ik helemaal niet zo gezond at. Ik sportte 5 x in de week 2 uur en at daarnaast gewoon normaal. Ik wilde altijd al mijn ‘buikje’  wegwerken, omdat ik me niet lekker voelde in mijn eigen lichaam. Ondanks dat ik veel sportte, werd mijn buik nooit minder. Ik dacht altijd maar dat ik maar mee moest leven en dat dit gewoon mijn lichaam was, terwijl ik er eigenlijk niet blij mee was.

Toen ben ik 2 jaar geleden zelf de sportschool ingegaan. Toen ging ik heel anders sporten en merkte ik dat er langzaamaan vooruitgang in kwam. Maar hoe hard of hoe vaak ik ook trainde in de sportschool, toch lukte het uiteindelijk niet. Ik had elke keer een terugval en gaf het elke keer weer op. Toen ben ik begin 2015 met een goed voornemen alles gaan omgooien. Ik was er helemaal klaar mee en ik was via Instagram bij Lisa terecht gekomen en sindsdien gaat het alleen maar beter! Ik ben de Slimming Body Guide gaan volgen en me veel meer gaan verdiepen in eten en beweging. Ik dacht soms dat ik hele gezonde dingen at, terwijl dit dan helemaal niet het geval was. Ik voel me nu veel lekkerder, ik had echt heel vaak buikpuin en last van mijn maag. Daar heb ik nu nooit meer last van. Ik heb veel meer energie en heb veel meer zin om dingen te doen. En mijn buik wordt steeds platter en gespierder! Ik zit nu veel beter in mn vel. Ik blijf dit zeker doen en het is goed vol te houden, want alles wat je eet is lekker en makkelijk te maken.

Ik sport nu vooral lekker thuis en ik merk dat het elke keer beter gaat met het work out schema en dat je echt verschil gaat merken! Natuurlijk was het aan het begin even een goede manier vinden voor jezelf wat het beste werkt. Wanneer je gaat sporten, wanneer je de recepten klaarmaakt en waar je alle recepten kan vinden in de supermarkt, maar daar wordt je steeds creatiever in. Ik ben nu eindelijk blij met mijn resultaat! Ik ben nog niet waar ik wil zijn, maar ben eindelijk op de goede weg! Door de lekkere recepten en de vooruitgang die je merkt, werkt het alleen maar motiverend en is het goed vol te houden!

Lisa van Cuijk

Oprichtster van In Love With Health

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen van hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als ik fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

1 Comments Respond to this article

Diana

Echt heel knap!!
Hoeveel tijd zit er tussen de voor en na foto?

Write your response