In Love With Health

Succes verhaal van Fleur

Jarenlang trainde ik 3-5 keer per week, maar at ik alles wat los en vast zat. Kortom, totaal niet gezond. Ik begon steeds minder te trainen, maar mijn eetpatroon veranderde niet. Langzaam, zonder dat ik het door had, werd ik zwaarder en zwaarder. Op een gegeven moment durfde ik niet eens meer op de weegschaal te staan, omdat ik bang was voor het cijfertjes. Ruim vier maanden geleden heb ik besloten om mijzelf te wegen. Ik schrok enorm en de knop ging om! Ik was te zwaar, maar vooral niet gelukkig in mijn eigen lichaam.

De eerste weken waren het moeilijkst! Mijn lichaam moest afkicken van al dat ongezonde eten. Met alle tips van Lisa is het mij gelukt om de ongezonde dingen te laten staan. Mijn leefstijl is echt veranderd. Ik eet nu minder koolhydraten en veel meer groente, eiwitten en fruit. Maar ik mag van mijzelf ook af en toe eten waar ik zin in heb (lees: chocola, ijs of chips), want ‘it’s all about balance’.

In de afgelopen vier maanden ben ik 15 kilo afgevallen. Dit is echter niet het belangrijkste voor mij. Ik ben ook veel aangekomen, namelijk in zelfvertrouwen en zelfliefde. Ik zit veel beter in mijn vel, voel mij fitter en ik heb mezelf volledig geaccepteerd zoals ik ben.

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

0 Comments Respond to this article

Write your response