In Love With Health

Zo kom je in de beste shape ever voor het einde van het jaar

We naderen alweer het einde van 2015 lieverds.. Hoe snel is dit jaar voorbij gevlogen he? Ik heb weer zoveel meiden mogen helpen om hun doelen te bereiken en een healthy en happy lifestyle te creëren. Behoor jij ook nog tot deze meiden?

2016 staat weer bijna voor de deur en weet je wat dat betekent: de welbekende goede voornemens worden weer uit de kast getrokken. Maar waarom zou je wachten tot 1 januari om weer de liefde voor je eigen lichaam te krijgen als je ook nu al kan beginnen met het behalen van jouw doelen?! Hoe vaak heb jij wel niet als goede voornemen gehad dat je gewicht wilde verliezen en slanker wilde worden? Ik weet zeker al behoorlijk vaak (ikzelf vroeger ook hoor meiden, guilty).

Denk er maar eens even over na.. Als je nu begint heb je 8 weken voorsprong en kun jij het nieuwe jaar inluiden als de beste versie van jezelf. Dat klinkt geweldig toch? Laat mij jou helpen om nu te beginnen!

Mijn tips om het jaar stralend en gelukkig te eindigen EN te beginnen:

  1. Begin nu

Wat is eigenlijk het verschil met beginnen op een maandag in november of een maandag in januari? GEEN! Je zult zelfs juist een voorsprong hebben op iedereen die pas in januari begint. Jij staat op 4 januari al te shinen in de sportschool terwijl je omringt wordt door ‘fanatieke’ sporters die nu pas beginnen aan hun ogenschijnlijke gezonde levensstijl. Buiten dat, jij hebt de doelen die je eigenlijk in februari of maart wilde behalen in januari al gehaald!

  1. Geen hoge drempels meer

Kijk jij stiekem ook niet ieder jaar een beetje op tegen 1 januari vanwege alle voornemens die behaald ‘moeten’ worden? Stel je eens voor dat jij nu al een voornemen (waarschijnlijk jouw nummer 1 voornemen) van je lijstje af kan strepen omdat je deze al gehaald hebt op 1 januari 2016? Hoe geweldig zou dat zijn! Jij kan het nieuwe jaar gewoon beginnen als de beste versie van jezelf. No more excuses!

  1. Zie het voor je

Shinen in een nieuw jurkje met mooie hakken op New Year’s Eve, wie wil dat nou niet? En zie je het al voor je hoe jouw familie (en schoonfamilie) zal staan te kijken als jij stralend bij je kerstdiner aanschuift omdat je al super lekker in je vel zit en je niet schuldig hoeft te voelen over al het eten dat je gaat verorberen (thank god for the cheatday hihi). Geloof me, dat gevoel is heerlijk.

  1. Nooit een goed moment

Waarschijnlijk denk je terwijl je dit zit te lezen: ‘Maar al die lekkere pepernoten, speculaas en kerststol dan die ik moet missen als ik nu begin?’ I feel you! Die laatste maanden van het jaar zijn zeker niet de meest makkelijke maanden om een healthy lifestyle vol te houden, laat staan ermee te beginnen. Maar niet getreurd lieve schatten ook hierbij schiet ik jullie te hulp! Jullie hebben vast weleens gehoord van mijn geliefde verwendag toch? Je hoeft jezelf dus ook echt niet al het lekkers te ontzeggen deze maand ;-) It’s all about balance! En daarbij komt dat er ook zat mogelijkheden zijn om jouw guilty pleasures in een gezond jasje te steken. Neem bijvoorbeeld mijn Healthy Pleasures boek eens, deze staat VOL met gezonde guilty pleasures!

Ik hoop dat jullie net als ik dit jaar healthy en happy willen afsluiten! Doe je met me mee?

Laat me jou helpen om jouw doelen te behalen en word de beste versie van jezelf! Duizenden vrouwen zijn je al voorgegaan en hebben geweldige resultaten behaald! Nu is het jouw tijd om dit ook te doen en voor eens en altijd af te rekenen met ongezonde diëten, maaltijdvervangers en shakes. Start jouw nieuwe healthy lifestyle vandaag nog met mijn Slimming Body Guide!

slimmingtip3

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

2 Comments Respond to this article

Geertje

Ik ben een tijdje geleden begonnen met de guide, geen foto’s aan het nemen enzo maar ik ben toch al 4 kilo kwijt! Superhappy en laat daarnaast een hoop oud dingen uit het verleden los. Blij dat ik je via mijn zis ontdekt heb! Liefs Geertje

Lisa van Cuijk

Wauw wat goed meid!! Fijn dat het je zo goed bevalt, ga zo door topper!

Write your response