In Love With Health

Waarom mijn Slimming Body methode werkt

 

Vandaag wil ik het graag hebben over waarom ik vind dat je het aan jezelf verplicht bent om goed voor jezelf en je lichaam te zorgen. Ook vertel ik je hoe je dit kunt bereiken. Ons leven is tegenwoordig gevuld met zoveel ‘moeten’. Je moet 8 uur per dag werken, je moet jezelf iedere dag in het zweet werken in de gym, je moet alle ballen hoog houden. Persoonlijk houd ik niet van al dat ‘moeten’. Het enige wat ik vind dat je ‘moet’ in je leven, is zorgdragen voor je eigen lichaam. Ik wil dat je inziet dat dit het enige is wat je ‘moet’ in je leven. Je bent dit aan jezelf verplicht vind ik. Alleen aan jezelf, aan niemand anders. Je lichaam is namelijk het enige wat je jouw hele leven bij je hebt. Je kunt wisselen van werk, van sport, van partner of van huis, maar je kunt niet wisselen van lichaam! Dit kan ik eigenlijk niet genoeg benadrukken. Ben lief voor jezelf en heb jezelf lief, zodat je optimaal kan genieten van het leven.

‘’I think it’s our birthright to be totally healthy and totally in balance’’.

Je hebt maar één leven en één keer de kans om dat leven zo geweldig mogelijk in te vullen. Waarom zou je dan jouw lichaam als vuilnisbelt behandelen terwijl jouw lichaam elke dag weer sterk voor je is? Waarom zou je dan jouw lichaam straffen omdat het er niet uitziet zoals jij graag zou willen (of zoals je op social media ziet)? Ik geef eerlijk toe, ik heb het ook gedaan hoor! Alles van dit. En nu? Nee never nooit meer dat ik daar naar terug ga! Letterlijk geen haar op mijn hoofd. En weet je waarom? Omdat ik mijn lichaam nu voorzie van alles wat het nodig heeft en dat is aan alles te merken. Ik straal van buiten en ik weet zeker dat ik van binnen ook helemaal gezond ben. Ik merk dagelijks tot wat mijn lichaam allemaal in staat is en dat vind ik zo bijzonder. En dan heb ik het nog niet eens over de ongelofelijke energie en sprankeling die je ervaart wanneer je een gezonde lifestyle leidt.

Een maatje 34 en een sixpack zijn leuk, maar zeker niet alles! Verre van zelfs. Het gaat om een gebalanceerd, gelukkig lichaam en als dat bij jou een sixpack betekent dan is dat mooi meegenomen en zo niet? So be it! Jij weet in ieder geval wel dat je jouw lichaam met de best mogelijke zorg behandelt en dat is alles wat telt. Je body & mind gelukkig en gezond maken door het lief te hebben en er goed voor te zorgen. Ik heb jullie onlangs op mijn social media met mijn eigen transformatie foto laten zien wat het met je lichaam kan doen als je er niet goed voor zorgt en ik hoop dat dit voor vele van jullie een eye opener is geweest. Om een happy and healthy lichaam te krijgen en te behouden, volg ik al meer dan drie jaar mijn eigen Slimming Body Methode en mede hierdoor heb ik mijn leven weer terug. Ik wil nooit meer anders! Met mijn Slimming Body Guide komt jouw lichaam weer in balans en zul je jouw natuurlijke, ideale gewicht behalen. En dat is natuurlijk bij iedereen anders, want elk lichaam is anders en uniek. Precies die uniekheid maakt je een prachtig mens zoals je bent en daar mag je super trots (en zuinig) op zijn!

Waarom mijn Slimming Body Guide wel werkt en waarom ik ondanks ik een voorstander ben van een realistische lifestyle toch mijn methode aanraad is om deze reden: voor velen is een gezond voedingspatroon volgen nog best moeilijk. Je leest zoveel op internet en ziet door de bomen het bos niet meer. Het spreekt elkaar allemaal tegen. Ik begrijp heel goed hoe verwarrend dat kan zijn. In mijn Slimming Body Guide neem ik je aan de hand mee zodat jij leert wat gezond is voor je lichaam en wat je lichaam nodig heeft. Ik geef je alle tips en tricks die hiervoor nodig zijn. I got your back! Maar wat houdt een gezonde leefstijl nou eigenlijk in? Uren op de crosstrainer staan? Alleen maar superfoods eten? Voor altijd je guilty pleasures opgeven? Bij de Slimming Body Lifestyle gelukkig niks van dit alles! Een healthy lifestyle bestaat volgens mijn methode uit een aantal elementen die allemaal uitgebreid aan bod komen in mijn guide (en natuurlijk nog veeeel meer), maar ik help je graag alvast op weg.

  1. Love yourself

Velen denken dat ze weer van zichzelf kunnen houden als ze hun droomlichaam hebben bereikt. Helaas is dit 9 van de 10 keer niet het geval! Bummer! Op het moment dat jij jouw ‘droomlichaam’ hebt behaald, ligt er alweer een nieuw doel op de loer waardoor je weer niet tevreden met jezelf kan zijn. De liefde voor jezelf begint dus al op het moment voordat je met jouw healthy lifestyle begint. Het begint nu. En niet pas wanneer je jouw doelen hebt behaald.

  1. Gezonde voeding

Dit klinkt misschien als een open deur maar gezonde, pure voeding is eigenlijk waar het allemaal mee begint. Als je jouw lichaam gaat voeden met voedingsstoffen waar het daadwerkelijk wat mee kan, gaat er een nieuwe wereld voor je open. Believe me! Je zult zowel van binnen, als van buiten geweldige veranderingen ondergaan. Vage klachten waar je nu misschien vaak last van hebt zoals vermoeidheid, darmproblemen en hoofdpijn verdwijnen als sneeuw voor de zon! Healthy body = a happy body.

  1. Voldoende lichaamsbeweging

Move that bootay! Bewegen is echt ontzettend belangrijk voor je lichaam. Je wordt er niet alleen sterker (en strakker) van, maar het zorgt er ook voor dat je lichaam optimaal kan functioneren. Het heeft onder andere een positieve invloed op je immuunsysteem, spijsvertering en mood. Happy body! Daarnaast vermindert het gevoelens van stress en depressie. En zoals ik al zei helpt het ook om jouw lichaam te shapen. Genoeg reden om jezelf regelmatig in het zweet te werken toch? ;-)

  1. Nodige ontspanning

Dit wordt denk ik nog wel het meest onderschat. Ontspanning, ontspanning, ontspanning. Geloof me, een gezond lichaam kan niet zonder de nodige dosis ontspanning en me-time. Je mind een break geven en een dag of middag doen waar jij zelf zin in hebt. Dat is zo belangrijk. Lekker een middagje lunchen met je vriendinnen of naar de bios en een bak popcorn bestellen. Het kan allemaal! Ontspanning is namelijk ook gewoon even loslaten en eten en drinken waar je zelf zin in hebt. Bij mijn methode heb je 1 keer per week zo’n welverdiend verwenmoment. Thank god voor dat moment! Ik zou niet meer zonder kunnen.

Wanneer je deze elementen op een goede manier in je leven integreert zul je jouw doelen behalen en een liefdevol, gezond en gelukkig lichaam krijgen. Dat willen we allemaal wel toch? Mijn Slimming Body Guide gaat jou hierbij helpen!

‘’You were never created to live depressed, defeated, guilty, condemned, ashamed of unworthy life. You were created to be loved and healthy’’.

st

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

9 Comments Respond to this article

Marije

Ik ga vanaf morgen beginnen!
Ik heb alleen geen code om in te loggen om online support te krijgen van mensen. Valt dit nog te regelen?

Groetjes Marije

Lisa van Cuijk

Wat goed! Als het goed is heb je deze code gekregen bij je bevestigingsmail (je ordernummer). Mocht je dit nou niet meer kunnen vinden dan kun je even een mailtje sturen naar community@inlovewithhealth.com en dan kun je alsnog een code krijgen meid!

Marije

Ik heb het boek geleend dus de code is al in gebruik helaas.

Loon

Hoi, ik heb ook interesse in je laatste boek. Maar helpt je boek ook om voornamelijk het vet op mijn buik streek weg te krijgen? Heb van alles geprobeerd maar daar blijft t zitten. Al vast bedankt.

Lisa van Cuijk

Ik heb jou volgens mij vanochtend al een mailtje teruggestuurd, toch? :-)

Sanne

Hoi Lisa,

Ik vroeg me af in hoeverre jouw recepten uit je kookboek en in je guide overeen kwamen? :) Daarnaast hoef ik niet echt af te vallen maar probeer ik juist een beetje aan te komen. Is jouw guide hier ook geschikt voor?

Groetjes!

Lisa van Cuijk

In het nieuwe boek staan ruim 80 nieuwe recepten die nog niet in mijn guide staan :-). Je kunt mijn methode zeker ook gebruiken om aan te komen lieverd! Door het volgen van mijn methode komt je lichaam namelijk in balans dus daarmee bereik je het gewicht dat past bij jouw lichaam en waarbij jouw lichaam het beste kan functioneren.

Ilse

Hallo!
Ik ben erg benieuwd naar de slimming body guide, maar ik vroeg me af: is het geschikt voor mensen met een studentenbudget, zoals ik?

Groeten Ilse

Lisa van Cuijk

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in mijn Slimming Body Guide! Het is zeker mogelijk om een gezond en gelukkig te krijgen wanneer je een studentenbudget hebt. Je kunt bijvoorbeeld producten in grote hoeveelheden inkopen via internet (denk aan meeltjes bijvoorbeeld). En bijvoorbeeld diepvries producten kopen in plaats van verse zoals bij fruit. Zo kun je toch gezonde keuzes maken én op je portemonnee letten!

Write your response