In Love With Health

Waarom een inspiratiebron jou kan helpen

Zoals jullie misschien wel weten ben ik echt gek op inspirerende quotes. Kijk maar eens op mijn social media, ik deel ze dagelijks. Ik vind woorden zelfs zo krachtig dat ik er al 7 (!) tatoeages van heb laten zetten. In deze video laat ik ze allemaal zien en leg ik uit wat ze voor mij betekenen. Ik ben van mening dat woorden, quotes en mantra ontzettend krachtig zijn. Ze hebben mij heel erg geholpen en ik raak er nog steeds heel erg door geïnspireerd. Ik heb er tijdens mijn healthy journey heel vaak kracht uit kunnen putten. Als ik me gedemotiveerd voelde of even de draad kwijt was, dan zocht ik de kracht terug in deze inspiratiebronnen.

Nu kan het zo zijn dat jij helemaal niets hebt met quotes of mantra’s, maar dat geeft niet. Het maakt helemaal niet uit waar jij jouw inspiratie vandaan haalt. Beelden kunnen ook hele sterke inspiratiebronnen zijn. Word je bijvoorbeeld geïnspireerd door tijdschriften of foto’s? Dan kan dat voor jou werken! Maar het kan ook een bepaald persoon zijn die je bewondert voor wat hij / zij doet of heeft gedaan. Heb jij een idool of ben jij helemaal weg van iemand? Dit kan een celebrity zijn, een vriendin of iemand anders uit jouw omgeving.

De kracht van een inspiratiebron zit ‘m in dat het jou ervan overtuigd dat je jouw doelen kan behalen. Dat alles mogelijk is zolang je er zelf maar in geloofd. Zolang je maar in jezelf geloofd. Wat wel heel belangrijk is om hierbij te onthouden: hoe krachtig een inspiratiebron ook is, de enige die er uiteindelijk voor zorgt dat je het wel of niet haalt ben jij! Jij hebt de touwtjes in handen en het mooie daaraan is dat je dus alles kan doen wat je wilt! Alles is mogelijk! The sky is the limit! Geloof je het nog niet? Het is echt zo! Het enige wat je kan tegenhouden zijn je eigen gedachten en twijfels. Niks meer en niks minder. En het zijn jouw gedachten wat betekent dat JIJ ze als enige zelf kan aanpakken. Het enige wat je hoeft te doen is je mind overtuigen of er niet naar luisteren. Het moeilijke is…. dit is zo moeilijk! Dit heeft veel oefening nodig! Mij heeft dit ook een hele tijd gekost en ik dacht ook altijd: dit gaat mij echt niet lukken! Maar geloof me, jij kan het ook! Heb vertrouwen in mij / mijn woorden en het feit dat je echt alles kan bereiken wat je wilt. Trust me!

Dus ladies, wil je jouw doelen behalen? Find yourself a source of inspiration and believe in yourself! Op mijn Instagram vind je talloze quotes en foto’s (van palmbomen, I love palmbomen) die mij erg helpen, misschien kunnen die jou ook helpen. Dat hoop ik natuurlijk. En wil je nu echt goed beginnen met die healthy lifestyle? Met mijn Slimming Body Guide kan ik je helpen om jouw lifestyle binnen 12 weken zo healthy mogelijk te maken! In deze guide vind je onder andere een voedingsschema, workouts en nog veel meer tips om jou op weg te helpen in jouw healthy journey.

Happy New You challenge opdracht

En dan nu de allereerste opdracht van deze challenge! Oh yeah!! Het komt iedere challenge weer terug en dat komt omdat ik geloof dat dit echt een van de belangrijkste dingen is: een visionboard. Deze week wil ik dat jullie op zoek gaan naar inspiratiebronnen (quotes, beelden, woorden) en daar een visionboard van maken. Je kan dit doen op je telefoon (je hebt hier handige apps voor: Polyframe gebruik ik), maar je kan ook oldschool tijdschriften erbij pakken en lekker gaan knippen en plakken. Be creative! Dit visionboard moet voor jou kracht uitstralen en laten zien waar jij naartoe wil werken. Wat zijn jouw doelen? Hoe ziet een #happynewyou eruit?

Dit is mijn visionboard:

bestand-08-01-17-17-26-58

Mijn doelen voor 2017: natuurlijk mijn yoga dagelijks beoefenen en beter worden! (en dan wil ik jullie hierna ook mijn yoga practice laten zien zodat jullie er ook van kunnen leren). Meer reizen, bewust genieten en met natuur en de wereld bezig zijn. Nog meer rusten en plaatsnemen in wie ik zelf ben! (sorry als dit zweverig klinkt hihi) en mijn meditatie vaker doen en natuurlijk: gezond en hemels blijven eten! Natuurlijk wil ik ook dit jaar aan www.lilymoonwomen.com gaan knallen en In Love With Health NOG MEER uitbreiden en jullie op nog veel meer manieren helpen, motiveren en ondersteunen! Oh en ik wil jullie ONTMOETEN! Dat gaat echt gebeuren in 2017.

Give away 

Waarom een inspirerend visionboard voor jezelf houden als je er ook anderen mee zou kunnen helpen? Deel jouw visionboard met mij en de andere Happy New You meiden op social media. Tag mij @inlovewithhealth in je post en gebruik de hashtags #happynewyouchallenge & #visionboard. Je maakt hiermee kans op mijn Slimming Body Guide printversie!! Whaaaaa ja dat lezen jullie goed lieve meiden, ik ga mijn guide verloten onder één van jullie :-)))))) Hiermee kun jij van de challenge gegarandeerd een succes maken! Heb je mijn guide al? Dan kun je alsnog mee doen met deze winactie, want dan kun je een van mijn andere boeken uitkiezen.

Heel veel succes deze week knapperds!

hny2

promo_bidon

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

14 Comments Respond to this article

Elif

Wie had de blender gewonnen met de opdracht van een aantal weken terug??

Elif

Wie had de blender gewonnen met de opdracht van een aantal weken terug?

Janit

Dag Lisa,

In de mail van afgelopen zondag stond dat er de dag erna een nieuwe blog zou komen. Heb ik deze over het hoofd gezien? Ik kan hem nergens vinden :(

Liefs,

Janita

Sel

Jaaa vet leuke opdracht!! Ik ga zo heerlijk op de bank zitten en inspiratie op doen :) I love it!
#ikgavoormijnvisionboard #ennatuurlijkvoordetoffeSlimmingBodyGuide

Lisa van Cuijk

Super goed Sel!! Heerlijk ontspannen is dat he :-)

Savera

Oh yes! Creatief te werk gaan, wat heerlijk! Dankjewel voor alle mentale steun Lisa. Je bent een topper!
*Zet snel VisionBoard op Instagram*

Lisa van Cuijk

Wat ontzettend lief van je Savera! Ik hoop dat je veel kracht uit je visionboard haalt :-)

Kimberley

Ahhh wat leuk! Ik ga heel hard mn best doen en duimen =)

Lisa van Cuijk

Dat gaat vast helemaal goed komen Kimberley :-)!!

Anne

Wat een super leuke actie! Ik ga meteen aan de slag!

Lisa van Cuijk

Super leuk Anne!! Ben benieuwd naar je visionboard :-)

Janita

Waaah, wat een toffe actie! ? Let’s do this!

Lisa van Cuijk

Yesss!! Together we can do this Janita ;-)

Write your response