In Love With Health

Waarom fashionable sporten echt helpt

Jaaa guys, jullie zullen misschien wel weten waarom ik hier een blog over schrijf! Aangezien op 2 december mijn eigen (sport)kledinglijn online is gegaan: Lily Moon!! OH YEAHHHH! Ik kan het nog steeds niet geloven dan mijn lang gekoesterde droom eindelijk is uitgekomen en ik ben nog steeds over the moon zo blij. Ik ben er heilig van overtuigd dat als jij de juiste sportoutfit in je garderobe hebt die heerlijk zit en waarin je je zelfverzekerd voelt, je sneller de sportschool gaat bezoeken! Of thuis je yogamatje erbij pakt.

Wat betekent ‘fashionable’ sporten nu eigenlijk? Het gaat om je goed voelen in je sportoutfit, een sport outfit die jouw body goed benadrukt en je zelfverzekerd laat voelen. Dát is fashionable sporten! En believe me, het werkt echt. Zodra ik minder zin heb om te sporten, koop ik meestal een nieuwe outfit en gelijk heb ik weer helemaal zin om naar de gym te gaan. Tegenwoordig heb ik daar Lily Moon voor! Ik denk dat kleding echt een grote rol speelt in hoe jij je voelt. Als jij een black dress aan hebt die jou zoveel confidence geeft, voel je je ook sexier en op je gemak op een feestje. En dat geldt hetzelfde voor jouw sportoutfit!

Heb je weleens moeite om naar de sportschool te gaan? Maar wil je er liever even uit? Zoek dan een outfit die bij je past. Voel jij je fijner in een zwarte dan in een grijze sportlegging? Zorg dan dat je er altijd een op voorraad hebt! En draag je liever geen t-shirt in de gym omdat je je kipfiletjes nog moet aanpakken? Draag dan een long sleeve t-shirt of een vestje erover. Het zijn de kleine dingetjes in je outfit die al een groot verschil kunnen maken.

Natuurlijk is het ook echt belangrijk dat je kwalitatief goede kleding draagt tijdens je workout. Er is niks zo annoying dan een sportbroek die doorschijnt tijdens het squatten of een sporttop dat na 2 keer wassen al gaat pillen en verkleuren. Als je een sportlegging koopt van 10 euro en deze na een yoga oefening al scheurt tussen de benen, is het dus raadzaam om iets meer geld uit te geven aan je sportkleding. Zie het als een investering in jezelf!

Daarnaast heeft ‘duurdere’ sportkleding meestal ook een betere pasvorm en meer comfort. Een echt sport t-shirt kan je taille meer accentueren dan een stoffig, los t-shirtje. Verder is een échte sportbh essentieel! Die geeft je de juiste ondersteuning die je goed kunt gebruiken tijdens een uurtje sporten. Kies eentje met de juiste comfort en misschien zelfs een catchy kleur. Niet alleen je garderobe wordt verrijkt met extra kleuren, ook in de sportschool zijn opvallende kleuren extra leuk!

Dus ladies!! Tijd om jullie garderobe aan te vullen met catchy sport items of een geheel nieuwe sportoutfit. Het is belangrijk om je sportoutfit om de zo veel maanden te vervangen met een nieuwe. Als je namelijk veel sport, zul je veel transpireren en het maakt niet uit hoe vaak je je outfit in de was gooit, op een gegeven moment blijft er toch een bepaald geurtje in je kleding hangen. En je merkt ook dat je jezelf weer helemaal ‘vernieuwend’ voelt met een nieuwe outfit!

Hebben jullie de items van Lily Moon al gecheckt?! Ohhh, you’re going to love them!! Al zeg ik het zelf! Op www.lilymoonwomen.com vind je de collectie! Dus ben jij toe aan een nieuwe sportoutfit of heb je een extra boost nodig in je confidence?! Dan is Lily Moon echt perfect voor jou! De kleding is voor elke bodyshape  geschikt en het laat je ook nog eens extra shinen in de sportschool! Woeehoee. Nog steeds helemaal happy ermee!!

stuitgelichtmainpage

extra

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

2 Comments Respond to this article

Ina

Kleding maken de man……in en buiten de sportschool. Ik voel me ook veel beter en ik heb meer zelfvertrouwen met leuke kleding aan.

Lisa van Cuijk

En zo is dat Ina :-).

Write your response