In Love With Health

Meer eten is soms beter dan minder eten

In de ochtend een verrukkelijke smoothie, dan om tien uur havermout en om twaalf uur bananenpannenkoekjes… De meest gestelde vraag van mijn cliënten en Slimming body guide volgers gaat over het stukje: ”Hoe kan ik nu afvallen als ik juist meer moet eten dan voorheen?”. Maar schatten het is echt zo. Ik ben hier zelf het harde bewijs van.

Even een kort verhaaltje over mijn begin: voordat ik In Love With Health begon at ik een periode maar 1000 calorieën per dag. Ik voelde me zo ongezond, energieloos, ongelukkig en de rede dat ik zo weinig at was ”slanker worden en van die love-handles af” maar dat gebeurde ook niet? Dit kon toch niet kloppen dacht ik? Natuurlijk had ik 0,0 weet van wat gezond afvallen nu echt inhield. Ik ben maanden op onderzoek gegaan en heb een methode ontwikkelt waarin ik dagelijks de meest verrukkelijke receptjes kon eten (want het leven is te kort om saai en smaakloos te eten hihi) en gezonder en slanker zou worden. De Slimming Body methode welke ik ook aanbied aan jullie is toen ontstaan. (In de eerste instantie had ik deze methode dus gewoon voor mezelf ontwikkeld! Niet wetend dat 2 jaar later al bijna 10.000 vrouwen mijn methode volgen en de meest geweldige transformaties behalen hihi)

Vanaf week 1 voelde ik me fitter en energieker worden. Wouw wat een heerlijk gevoel was dat zeg! Natuurlijk werd ik ook weer happy want ik mocht weer eten en gelukkig ook de meest lekkerste receptjes. Na 2 maanden kon ik oprecht zeggen dat ik al mijn doelen had behaald. Mijn lovehandles waren weg, ik werd slanker en strakker en er kwam weer een mooie vorm in mijn lichaam. Daarbij kwam natuurlijk ook bij dat ik me super fit voelde en mijn darmproblemen waren opgelost (terwijl ik al 2 jaar lang bij een ziekenhuis liep en hun niet wisten hoe ze mij konden helpen). Nu 1,5 jaar later volg ik mijn eigen methode nog steeds dagelijks en voel ik me super happy, gezond en fit!!!! Ik heb de liefde voor mijn lichaam terug gevonden en voor een healthy lifestyle. Ook ben ik natuurlijk super trots dat duizenden andere vrouwen dit ook al hebben mogen bereiken door mijn methode. Lees hier bijvoorbeeld eens een aantal succes verhalen.

Nu terugkomend op het onderwerp van deze week. ”Meer eten is soms beter dan minder eten”. Wist je dat je lichaam juist vetreserves gaat opslaan als het te weinig voeding binnen krijgt? Maar dat niet alleen want als we te weinig eten, dan krijgt ons lichaam ook te weinig voedingsstoffen binnen waardoor we ons slapjes, chagrijnig en moe gaan voelen (dit was bij mij het geval). Wil je fitter worden of juist wat kilo’s kwijt, dan zal je je lifestyle moeten veranderen. En gelukkig heb ik wat tips voor je!

 1. Don’t skip breakfast!
  Je ontbijt overslaan is echt heel slecht. Begin de dag met pure voeding. Bijvoorbeeld mijn ”breakfast bowl”.
 1. Neem 3 uur na je lunchtijd een lekker gezonde snack
  Ook al heb je geen honger of ben je te druk aan het werk. Neem alsnog je lunch en vergeet niet om ongeveer 3 uur daarna een healthy snack te nemen. Als je bijvoorbeeld om 13.00 uur luncht, neem dan rond 16.00 een lekkere appel met notenpasta. Zie recept hier.
 2. Een snack voordat je naar bed gaat?
  Een kleine snack na je diner mag best. En dik hoef je er niet van te worden. Het gaat er alleen om wat voor een snack je kiest. Neem eens wat groente met een hummusdip of een bakje kwark. Zo voorkom je ook meteen dat je stiekem in die koekjes stromen gaat rond 21:00 als je echt honger krijgt
 3. En als laatste… Heb je honger? EAT!
  Soms heb je op de gekste tijden honger. Probeer dan eerst een glas water te nemen. Is je honger na 10 minuten nog niet over vraag jezelf dan af of je echt honger hebt of dat je verveeld bent. Heb je nu echt nog honger dan heeft je lichaam het nodig. Dus, eet!

SLIIMMING BODY GUIDE

Wil jij nog veel meer van dit soort tips waarmee jij aan de slag kunt en jouw doelen kunt behalen? JA NATUURLIJK! In mijn Slimming Body Guide vind je naast handige tips ook veel andere essentiële informatie, meer dan 100 verrukkelijke recepten, voedings-en workout schema’s en ja nog veel en veel meer!!! Shop nu deze Slimming Body Guide HIER!!

slimmingtip2

Lisa van Cuijk

Oprichtster van In Love With Health

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen van hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als ik fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

7 Comments Respond to this article

Fleur

Hoi lisa,
Ik heb een vraagje. Ik heb afgelopen jaar de slimming body guide besteld en ook gekregen.. Vanwege mn burnout heb ik er nog niet veel mee gedaan maar dat wil ik nu wel gaan doen! Ik heb alleen de guide gedownload op mn oude telefoon. Nu heb ik een nieuwe en kan ik nergens meer mn ebook vinden.
Kan jij me helpen? Of moet ik een nieuwe bestellen? Want dat vind ik nogal prijzig.
Thanx!

Lisa van Cuijk

Stuur mij maar even een mailtje op lisa@inlovewithhealth.com meid :-) Het is namelijk niet nodig dat je een nieuwe besteld hoor ;-).

lieke

Ik ook vooral bij de groene smoothie…. heb ook pds dus maak een fruit smoothie, ook beetje last van als ik het te snel opdrink. Maar doe ik het rustig… is het oké…. Maar verdere maaltijden nergens geen last van, alleen als ik me nog druk maak of stress heb, gelukkig is dat zelden, want als pds opspeeld pfffff alsof ze me darmen omdraaien!!!!!

Lisa van Cuijk

Ik denk dat het echt wennen is. Als je het dagelijks drinkt dan wordt het echt beter! Ik heb namelijk ook PDS :-)

Nietje

Hoi Lisa,

Ik kreeg helaas juist vreselijke darmkrampen van jouw methode. Zo’n groene smoothie is veel te heftig op nuchtere maag bij het prikkelbare darmsyndroom wat ik heb. Jammer want ik vind dat er heel lekkere recepten in je boek staan!

Stefanie

Ik ben juist van mijn darmproblemen afgekomen, maar ik moet wel zeggen dat ik de groene smoothie om 10 uur neem omdat ik t ook niet op een nuchtere maag kan nemen. Misschien werkt dat ook bij jou.

Lisa van Cuijk

Oh wat jammer dat je dit ervaart. Ik zelf heb / had ook PDS en bij mij is het juist veel beter geworden / is het helemaal weg :-) Het is gewoon wennen. De eerste week of weekjes kun je er wat last van krijgen omdat je zoveel vezels binnen krijgt maar geloof me het wordt beter lieverd hihi!

Write your response