In Love With Health

Meer energie zonder moe te worden

Al die fanatieke sporters die beweren meer energie te krijgen door het sporten…. Ben jij nou net die gene die bij de eerste stap in de sportschool al hijgend naar het eerste apparaat toe loopt? Ik geef je graag deze gouden tips om meer energie te krijgen zonder moe te worden!

  1. Korte workouts geven meer energie


Je leest het goed! Je workout hoeft dus niet altijd een uur of langer te duren. Geen excuses meer dus! Cardio is natuurlijk slechts een onderdeel van je trainingsprogramma, maar wist je dat je van een korte intensieve workout van 15-20 minuten een energieboost krijgt?

In een korte tijd voer je het hart tempo omhoog en wordt het lichaam als het ware wakker geschud. Koop een springtouw of doe jumping jacks. Keuze genoeg!

  1. Muziek geeft energie

Herken je dat? Je zit in de auto en jouw nummer komt op de radio. Je lichaam krijgt een energieboost en je gaat helemaal los en barst van de energie. Dit kan muziek dus met je doen! Gebruik het daarom ook voor tijdens je workouts. De juiste up tempo nummers helpen jou te motiveren en geven je net dat beetje extra energie om jezelf te pushen tot het eind. De oefeningen lijken zelfs makkelijker te gaan. Je traint dus op dezelfde intensiteit, terwijl het lichter aan voelt. Dat is nog eens een win-win-situatie te noemen!

  1. Groen groen groen

In de buitenlucht sporten geeft je ontzettend veel energie. De natuur om je heen, de zuurstof in de lucht en de vitamine D van de zon. Wordt een met de natuur en kies voor een workout buiten de deur. Ook het terrein waar je op loopt helpt je jouw doelen sneller te bereiken. Een sprintje door het bos, of door het park is intensiever dan op de loopband. Er ondertussen kun je de vogeltjes horen fluiten of genieten van je eigen muziek!

  1. Rek en strek

Stretchen is een must bij je workouts! Je wilt toch nog de trap op kunnen lopen morgen? Het duurt even wat langer, maar het geeft je zoveel meer. Je voelt je een stuk fitter door te stretchen, omdat het je bloedsomloop verbeterd. Je organen krijgen hierdoor meer zuurstof, waardoor je jezelf een stuk lekkerder voelt.

  1. Kom maar door met die gewichten

Cardio hoort erbij, maar tonen doen we door de kracht. Voor alle cardio haters is dit goed nieuws, want ook een 20 minuten workout levert veel energie op. Zelfs meer dan 1 uur cardio. En als we toch lekker bezig zijn.. 20 min intensieve yoga heeft meer effectiviteit op je energie dan 20 minuten joggen. Dus rol je matje maar uit!

Ben jij het ook zo zat om nooit resultaat te zien? Of heb jij bijvoorbeeld moeite om de stap te maken? Alles wat je nodig hebt om deze doelstellingen te behalen vind je in mijn trots de ‘Slimming Body Guide‘. Hierin laat ik je stapsgewijs zien hoe je jouw droomlichaam kunt krijgen en behouden! Ja het kan echt schatten!!!

Duizende vrouwen gingen je voor en hebben succes geboekt met een strak en gezond lichaam als resultaat. De Slimming body guide bedraagt over meer dan 130 pagina’s met hierin jouw nieuwe voedingsschema, boodschapenlijstjes en meer dan 100 verukkelijke recepten!!! Het bevat alle benodigde uitleg voor het leven van een happy & healthy lifestyle en een 12-weken- workout schema voor een killerbody! Klinkt dit niet als muziek in je oren? Bekijk hier wat de Slimming body guide precies inhoud hier. En misschien nog wel het aller leukste. Je krijgt toegang tot de exclusieve Slimming body community vol vrouwen die ook bezig zijn met de Slimming body methode. Er worden dagelijks door alle vrouwen vragen gesteld, tips & recepten gedeeld en elkaar gemotiveerd. En ja nog veel en veel meer…..

_MG_8305

Lisa van Cuijk

Oprichtster van In Love With Health

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen van hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als ik fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

0 Comments Respond to this article

Write your response