In Love With Health

In Love With Health vs Slimming Body Guide

Ik denk dat iedereen het inmiddels wel weet (door al mijn gespam). Op 3 mei komt eindelijk mijn allernieuwste trots uit, het In Love With Health boek. Wiehoeee! Oh ik kan niet wachten om dit boek met jullie allemaal te delen. Al mijn liefde & ervaring in één boek verpakt. Kan het beter? De informatie die in dit boek staat is zo waardevol. Ik weet zeker dat het vele van jullie gaat helpen. Het heeft mij in ieder geval enorm geholpen en vanwege de informatie die in dit boek staat ben ik nu eindelijk de gelukkige en gezonde Lisa inclusief flaws and all! Ik zou zelf nooit meer terug willen naar de manier waarom ik eerst naar mezelf keek en hoe ik mezelf behandelde. Ik hoop dat ik met mijn verhaal en dit boek jullie ook kan laten inzien dat je niks minder dan het beste waard bent en dat het tijd is om dit zelf in te zien en hier naar te handelen! Togehter we can do this!

Maar wat kun je precies verwachten in mijn nieuwe boek? Om te beginnen een dosis liefde waar je u tegen zegt! In dit boek staat namelijk de liefde voor jezelf en de liefde voor een gezonde lifestyle centraal. Ik weet inmiddels dat dit van onschatbare waarde is voor een gelukkig en gezond lichaam en daarom wil ik dit met jullie allemaal delen. Ik neem je in dit boek aan de hand mee in mijn verhaal. Hoe ben ik gekomen waar ik nu sta, welke weg heb ik bewandeld en wat heb ik allemaal moeten doen om de gelukkige en gezonde Lisa te zijn die ik nu ben. Ik geef je alle tips & tricks die mij hebben geholpen en ik weet zeker dat deze jou ook een hoop nieuwe inzichten gaan geven. Self love here I come!

Ook gaan we dieper in op de onderwerpen perfectie & imperfecties, vergelijken, social media & maatschappij. Deze onderdelen bepalen tegenwoordig voor een groot deel hoe we naar onszelf kijken en onszelf beoordelen. Eeuwig zonde vind ik dat! Het bereiken van een killerbody, een sixpack of juist die welbekende Kardashian billen staat daarom bij velen nog op hun wishlist. Je vergelijkt je met de bekende celebraties om een beeld te vormen. Heb je dit niet dan tel je niet mee en ben je niet goed genoeg. Er wordt zoveel opgeofferd om deze schijn-perfecties te bereiken dat je lichaam en mind verre van gezond zijn. Ikzelf was hier ook schuldig aan, maar ik ben hieruit gekomen na een lange strijd. Deze ervaringen deel ik met jou en ik daag je uit om deze strijd tegen de ”size zero” aan te gaan.

It’s all about the health girls and health comes in all different shapes & sizes.

Naast mijn verhaal maak ik je ook bekend met mijn Slimming Body methode omdat ik vind dat het leven van een liefdevolle jij hand in hand gaat met een gezonde lifestyle. Je lichaam geven wat het nodig heeft kun je alleen maar doen en volhouden als je er ook van houdt. Je verzorgt toch ook degene waar jij van houdt?

Ik ga je precies uitleggen hoe mijn methode eruit ziet en hoe je een healthy lifestyle toepast in je eigen leven. Dit laat ik zien door voedingsschema van 1 week en mijn tips & tricks. Geloof me dames, voor een gezond lichaam en leven hoef je echt niet op een blaadje sla te leven. Dat bewijzen de recepten die in het boek staan maar al te goed! Er staan namelijk in totaal ruim 80 overheerlijke Slimming Body proof recepten in en believe me deze passen perfect in een gezonde levensstijl. You can thank me later haha. Ohja en ik heb ook mijn drie guilty pleasures gedeeld met jullie! (lees: ongezond / Nutella taart / it’s all about the balance).

Dit is een notendop wat je van het In Love With Health boek kan verwachten. Ik heb naar aanleiding van het uitkomen van dit boek behoorlijk wat vraagjes gekregen van jullie over wat nu precies het verschil is tussen mijn boek In Love With Health en mijn Slimming Body Guide. Dat leg ik jullie graag even uit.

coversbg

Om te beginnen ben ik natuurlijk hartstikke fan (met de nadruk op hartstikke!) van beide boeken en weet ik zeker dat beide boeken een life changing effect zullen geven en enorm waardevol zullen zijn. Maar de keuze voor welk boek je moet aanschaffen (en of het nieuwe boek een aanvulling is op de guide) is wel een beetje afhankelijk van welke doelen je hebt. Het In Love With Health boek is echt een boek waarin ik je meeneem in mijn verhaal & ervaringen. De Slimming Body Guide is meer een werkboek.

Ondanks dat in allebei de boeken mijn Slimming Body methode aan bod komt, zijn ze eigenlijk niet met elkaar te vergelijken. Mijn Slimming Body Guide vormt een 12-weken plan om een gezonder, fitter en slanker lichaam te krijgen. Het is echt een guide die jou begeleidt van A tot Z. Je kunt het dus zoals ik net al aangaf zien als een ‘werkboek’ die je dagelijks zal gebruiken in jouw weg naar een gezonde lifestyle en body. Met behulp van mijn guide ga jij dus je healthy doelen behalen.

In mijn guide krijg je een 12-weken voedingsplan en workout schema. Daarnaast staan er meer dan 150 Slimming Body proof recepten in die ter inspiratie dienen. Verder staat de guide boordevol tips & tricks om jouw overgang naar een gezonde levensstijl en het behalen van jouw gezonde en gelukkige droomlichaam zo gemakkelijk mogen maken. I’v got you completely covered zullen we maar zeggen!

Het verschil tussen beide is dus eigenlijk dat ik in mijn nieuwe boek nog veel meer de diepte in duik wat betreft zelf liefde en de liefde voor een gezonde lifestyle. Mijn methode vormt hier uiteraard ook een onderdeel van, maar dit wordt wel een stuk minder uitgebreid behandeld dan in mijn guide. In dit boek focus ik me op mijn verhaal en hoe ik de liefde voor mezelf heb behaald en behandel ik de valkuilen van de maatschappij waarin we nu leven waar iedereen perfectie moet bereiken. Daarlangs kun je het laatste deel “Recepten” uit het In Love With Health boek zien als een kookboek. Je krijgt dus eigenlijk 3 boeken in 1 (vandaar dat het ook een errug groot en dik boek is geworden). Hoofdstuk Zelf liefde, Hoofdstuk Slimming Body Methode en het hoofdstuk Recepten!

Kortom, twee verschillende boeken met hetzelfde doel: Een gelukkige & gezonde lifestyle! That’s all that matters!

Love yourself enough to live a healthy lifestyle

Inlovewithhealth_cover REVISED.indd

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

2 Comments Respond to this article

Danielle

Hoi Lisa, zijn de recepten ook anders?
Liefs!

Lisa van Cuijk

Ja er staan in beide boeken geen dubbele recepten.

Write your response