In Love With Health

Hoe staat het ervoor met jouw goede voornemens?

We hebben onze eerste warme lente dagen al achter ons liggen en weet je wat dat betekent: SUMMER IS JUST AROUND THE CORNER! Oh wat kan ik daar naar uit kijken zeg. I love the sun en alle heerlijke bijkomstigheden van de zomerse maanden! De bikini’s kunnen weer uit de kast, het blijft lekker lang licht buiten, we kunnen onze favoriete jurkjes weer aan, noem maar op. Vind je ook niet dat die zon je humeur een enorme boost geeft? Als ik ’s ochtends het zonnetje door mijn gordijnen zie schijnen kan mijn dag al niet meer stuk. Anyways dat is niet het enige waar ik het over wil hebben natuurlijk.

Weet je nog, lang geleden, dat je een aantal goede voornemens voor jezelf hebt gesteld die je dit jaar écht zou gaan halen? Op 1 januari misschien? Dit jaar zou jouw jaar worden, dit jaar krijg je eindelijk dat fitte en gezonde lichaam, dit jaar gaan die hardnekkige lovehandles eraf en ga je weer van je lichaam houden. Zeg eens eerlijk, hoeveel is er nog over van die goede voornemens? Ik weet zeker dat je niet de enige bent die nu denkt ‘Ai, die voornemens hebben het ook dit jaar weer niet gehaald’. Wist je dat zo’n 80 procent van alle goede voornemens na 6 weken al niet meer worden nageleefd? Misschien is dit een kleine geruststelling dat je dus niet de enige bent! Maar dat is vanaf nu geen excuus meer want de zomer komt eraan. We willen straks allemaal met een gezond en stralend lichaam over het strand kunnen paraderen toch? Dat dacht ik al! En dat gezonde, fitte lichaam hoeft trouwens niet per se een maatje XS of sixpack te zijn hoor, just so you know. Een gezond, fit en gelukkig lichaam komt er namelijk in alle vormen en maten. Ik ga je vandaag een aantal tips geven om die goede voornemens te herpakken. Dus tover die goede voornemens maar weer tevoorschijn ladies.

Er volgt trouwens nog een heel leuk ander nieuwtje aan het eind van dit blogje dus lees maar snel verder!!

‘‘Summer: hair gets lighter, skin gets darker, water gets warmer, drinks get colder, nights get longer.. Life gets better’’

Tip 1 Waarom is dit jouw goede voornemen?

Onze goede voornemens zijn er vaak op gericht om een betere versie van onszelf te worden. Dat is op zich natuurlijk hartstikke goed, maar het is wel belangrijk om jezelf af te vragen of je dit doet voor jezelf of omdat het hoort. Is jouw goede voornemen om gezonder te gaan eten iets wat je écht zelf wilt omdat je graag beter voor je lichaam wilt gaan zorgen of wil je het doen omdat het nu hot is en iedereen het lijkt te doen? Want ik denk dat we allemaal wel weten wat er gebeurt met de voornemens die niet vanuit onszelf komen. Yup, die gaan we dus nooit volhouden! Dus neem eens een momentje voor jezelf en stel jezelf de vraag: Wat wil ík nou echt? Schrijf dit op!

Tip 2 Ready, set, action!

Een voornemen hebben is leuk, maar als je er alleen maar over na blijft denken en niet tot actie overgaat zal er niks gebeuren. Probeer voor jezelf helder te hebben wát je precies wil en zet dit weg in de tijd. Bijvoorbeeld ‘Ik wil op 30 juni in dat te leuke nieuwe jurkje van afgelopen zomer passen omdat ik dan op vakantie ga en ik me graag fijn wil voelen in mijn eigen lichaam.’ Het is misschien eng om het zo vast te leggen maar geloof me dit gaat je echt helpen! Je kunt zo namelijk iedere week wat kleinere gerichte stapjes nemen richting jouw doel. Als je op 1 januari zegt ‘ik wil weer in dat té leuke jurkje passen’ en hier vervolgens geen streefmoment aan koppelt zal dat jurkje je waarschijnlijk niet zo snel gaan passen als je zou willen. Dus maak het concreet voor jezelf.

Tip 3 Deel jouw voornemen

En last but definitely not least.. Deel jouw voornemen! Of het nou met je beste vriendin, je lover of iemand anders is, zorg dat je jouw voornemen deelt met iemand! Daarmee bedoel ik niet zozeer dat je het samen met iemand moet doen, wat overigens wel echt een aanrader is want dan kun je elkaar mooi motiveren. Maar wat ik eigenlijk bedoel is spreek je voornemen uit. Vertel erover tegen anderen. Dit zal zorgen voor een stok achter de deur. Je hebt immers tegen anderen verteld dat je deze zomer weer in dat leuke jurkje wil passen dus dan moet je er ook echt voor gaan toch? Want je wilt op moment suprême niet zeggen dat het je niet gelukt is toch? Dus spread the word ladies!

Ik weet zeker dat het je met deze tips helemaal gaat lukken! Together we can do this!

Om je nog een steuntje in de rug te geven, heb ik nog iets heel anders leuks wat ik met jullie wil delen. Zoals beloofd was dit namelijk niet het enige. Nee ik heb namelijk ook een heel ander leuk nieuwtje voor jullie waarbij het oppakken van die goede voornemens heel goed van pas gaan komen!  Vele wachten er al op maar stel je bent er nog niet bekend mee:

Er komt weer een all new BEACH BABE CHALLENGE aan, wiehoe! De challenge was vorig jaar een enorme hit geworden, met name het verloten van de hoofdprijs (lees: een reis voor 2 personen naar Griekenland)  en al die geweldige transformatie foto’s die ik heb ontvangen. Echt wouw! Dus maak je borst maar nat meiden want we gaan ook dit jaar weer met z’n allen knallen om deze zomer met een liefdevol, gezond en gelukkig lichaam over de boulevard te kunnen struinen.  Ik zal je wekelijks motiveren en inspireren met de benodigde tips voor het behalen van deze doelen, er komen heel veel prijzen aan en een e-n-o-r-m leuke hoofdprijs!!!! Een kleine tip: Curaçao. Oh de komende weken gaan geweldig worden. De lancering van mijn allernieuwste boek: In Love With Health en de lancering van de Beach Babe Challenge 2016. Girls dit gaat ons jaar worden! Let’s do this!

Start Beach Babe Challenge 2016: eerste week van mei!

st3

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

20 Comments Respond to this article

krista

Ik doe mee!!!
mijn doel: 21 augustus strak in een nieuwe bikini! Deze datum omdat mijn vent dan 30 wordt en ik een surprise beach bbq party wil organiseren. (en 3 weken later gaan we trouwen)

Sanne

JJAAA!! Ik wil meedoen :D

Lisa van Cuijk

Super leuk Sanne!!

Yvinne

Leuk. Ik doe mee!!!!!

Sophie

Dit was echt wat ik nodig had! Ik heb er zo enorm veel zin in!

Lisa you are the best! <3

liselotte

Leuk, ik doe mee!!:)

Lisa van Cuijk

Ik had niet anders van je verwacht topper :-)!

Arma

Wauuuwww! Super gaaf. Ik doe mee. Wat een motivatie boost…Jeeeej!
Thank you Lisa :)

Lisa van Cuijk

Yes! Super leuk Arma!

Lisa van Cuijk

Leukleuk!!

Pagina 1 van 212

Write your response