In Love With Health

Hoe sta je vroeg op om te sporten?

Ook ik heb er wel eens moeite mee om m’n bed uit te gaan en in beweging te komen. Dat bed ligt ’s ochtends toch altijd lekkerder he hihi? Vooral nu het weer wat kouder wordt brrr. Maar ik vind het zelf wel heerlijk om mijn dag te beginnen met sporten. 9 van de 10 keer sport ik dus ook ’s morgens. Het is niet alleen lichamelijk goed voor je, maar ook geestelijk! Dat sporten goed is weten we natuurlijk allemaal, maar waarom is het eigenlijk goed om ’s ochtend te sporten? Het is ideaal om de dag vol energie te beginnen, het zorgt voor een verbeterde stofwisseling en het verhoogd de mentale scherpheid. Hieronder vind je een aantal tips over hoe je vroeg opstaat om te gaan sporten…. Mij helpt het!!!

Ga op tijd naar bed
drink geen koffie en/of alcohol bij of na het avondeten. Dit verstoort je slaapritme. Zet alle elektronica minstens 1 uur voordat je gaat slapen uit! Sorry dames, niet meer in je bed, uren scrollen door je instagram en Facebook berichtjes! Ik moet toegeven dat dit nog de aller moeilijkste tip is voor mij. Guilty!

Bereid je maaltijden de avond van te voren voor
En leg je workout-kleding, iPod en het workout schema van de Slimming body guide klaar en je flesje water in de koelkast.

Leg je wekker in een andere kamer
Oeps! Dit klinkt wel heel heftig he maar eerijk is eerlijk. Het werkt! Wanneer je eenmaal uit bed bent valt het namelijk meestal erg mee dat wakker worden en wanneer je wekker in de buurt staat wordt de verleiding erg groot om te gaan snoozen (are you guilty?). Het wordt dan dus steeds lastiger om je bed uit te komen!

Houd je playlist up-to-date
Heb je het ooit gemerkt dat als je een lekker nummer hoort je net nog even extra doorgaat of die laatste herhaling in de gym haalt? Als ik weet dat ik een leuke playlist heb, heb ik er net nog wat extra meer zin in! Try it to believe it!

Maak er een date van
Wanneer je afspreekt met een vriend, vriendin of trainer ben je minder snel geneigd om af te zeggen. Plus in ons drukke bestaan zie je elkaar ook weer eens. Zo wordt je echte workout buddies!

Houdt het interessant
Skip de oefeningen die je echt niet leuk vindt. Hou je bijvoorbeeld echt niet van hardlopen? Doe het dan gewoon niet! Er zijn genoeg andere sporten/oefeningen. Ga rennen met je hond, of dans op je favoriete muziek of sta zoals mij in de gym je spiertjes te verzuren (heerlijk!).

Nou dames, ik hoop dat jullie iets aan deze tips hebben en dus morgen fris en fruitig om 05:00 naast jullie bed staan! Oké dat is wel heel vroeg hihi. 07:00 afgesproken? GOODLUCK!

Ben jij na jou heerlijke vakantie ook klaar voor een nieuw jaar waarin je eindelijk jou doelen zult behalen zodat je zeker weet dat je volgend jaar kunt genieten van een prachtig en gezond bikini lichaam waar je trots op kunt zijn? Met het volgen van mijn trots, de Slimming body guide, zal je schrikken van je resultaten… Met meer dan 100 heerlijke recepten, een 12 weken work-out schema en meer dan 130 bladzijden informatie over hoe jij jouw doelstelling en een happy & healthy lifestyle het beste kan behalen. Jouw killerbody is within reach! Ben je benieuwd geworden, bekijk dan hier wat de Slimming body guide precies inhoud. Bekijk hier ook alle transformatie verhalen van vrouwen die jou voor gingen!

waaier_1-(1)

_MG_7621

_MG_7625

Lisa van Cuijk

Oprichtster van In Love With Health

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen van hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als ik fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

5 Comments Respond to this article

Wendy

Je hebt me er toch weer van overtuigd om het eens in de ochtend te doen! Doe het nu steeds in de avond. Maar vraagje, als ik om 7 uur uit bed ga, moet ik dan ervoor of erna ontbijten? En ik voel me in de ochtend altijd stijf. Moet ik dan eerst stretchen of iets anders, of gewoon beginnen? Ik ga het donderdag 7 uur proberen!

Femke

Hoi Wendy!

Ik deel je vraag! Eet je best voor of na je work out? Info op internet is erg verwarrend!

x

Maaike Smink

ik ga meestal al de kindjes naar school zijn om half negen door naar de sport school of doe de workout thuis
Vanmorgen heerlijk weer swissball gedaan en daarna nog even door gegaan in de gym zelf
Loving iT

Iris

Mijn telefoon ligt als 2e wekker aan de andere kant van de slaapkamer, ik zal er dan wel uit moeten… Het maakt vroeg opstaan niet leuker, maar het werkt zeker wel!

Marvin

Vroeg sporten vind ik juist wel fijn, heb ik tenminste de hele dag nog voor me! Maar de wekker in een andere kamer leggen gaat me toch echt iets te ver haha!

Write your response