In Love With Health

Het geheim voor jouw ultieme bikini body

Heb jij de zomer kriebels al te pakken? Ik in ieder geval wel nu het zonnetje eindelijk weer begint te schijnen. Dat betekent dat we straks ook ein-de-lijk weer in onze bikini op het strand kunnen liggen. Ben jij daar al klaar voor? Of kan je nog wel wat extra tips gebruiken om dat laatste winterse vetlaagje voorgoed te laten verdwijnen? Lees dan verder…

Tip 1; Eten, eten en nog meer eten!!!
 Het klinkt misschien gek, maar om strakker in je velletje te zitten moet je juist blijven eten. Hier staat mijn methode dan ook om bekend. Dit betekent echter niet dat je de gehele dag mag door blijven schransen. Helaas! Natuurlijk geldt wel dat je gezonde en natuurlijke producten eet. Genoeg eten is essentieel en je zult je doelen niet behalen door jezelf uit te hongeren of te diëten. Sommige diëten waarbij je weinig eet lijken in eerste instantie misschien te helpen, maar je lichaam zal in de spaarstand gaan waarna je dubbel zo snel aan komt. Mijn eerste tip is dus om vooral wel te blijven eten! Maar dan wel op een gezonde manier en dat kan volgens de volgende tip.

 Voor mij was dit echt mijn redding want geloof het of niet, ik heb echt veel eten nodig hihi!

Tip 3; Proteïne
! Het voordeel van proteïne ofwel eiwitten is dat deze door het lichaam langzamer worden verteerd dan koolhydraten en vetten en zo langer zorgen voor een verzadigd gevoel. Voor de stofwisseling van eiwit is daarnaast veel energie nodig. Je verbrandt dus meer calorieën, simpelweg door je voeding te verteren! Het omzetten van eiwitten in vet kost veel energie en het lichaam zal daarom niet snel overgaan tot deze omzetting.

Tip 2; Groenten:Probeer wat vaker de pasta, rijst, brood of aardappels te laten staan tijdens het avondeten en vervang dit door extra veel groente. Je kunt ook op andere manieren aan je dagelijkse portie groente komen. Ik zelf kan wel boorden vol groentes op maar is dit bij jou niet zo dan kun je de groentes ook verstoppen in maaltijden, oftewel: verborgen groenten. Verwerk ze door je gezonde muffins, cakejes etc. Ook snack ik tussen de maaltijden door met groenten en wissel dat zo nu en dan af met een heerlijke dip. Wist je dat als je 5 snoeptomaatjes eet je al 50 gram groente binnen hebt?

Tip 4; Smoothie als ontbijt
: Vervang je brood of yoghurt ontbijtje door een gezonde smoothie. Brood zorgt voor een schommeling in je bloedsuikerspiegel waardoor je weer sneller honger krijgt. In cruesli zitten veel snelle suikers en ongezonde vetten. Je kunt dus voortaan je cruesli beter laten staan en vervangen door bijvoorbeeld deze smoothie: bosvruchten smoothie

Tip 5; Blijf bewegen:Dat sporten gezond is hoef ik je vast niet meer uit te leggen. Natuurlijk is het goed om een aantal keer per week een uur te sporten, maar het is ook erg belangrijk hoe actief je bent gedurende de rest van de dag. Probeer het dus niet te laten bij die paar uur in de sportschool, maar wees actief gedurende de hele dag. Sta wat vaker op van die bureaustoel om een rondje te lopen, pak de trap en fiets! Parkeer je auto wat verder weg dan normaal of stap een bushalte eerder uit om het laatste stukje te lopen. Geloof het op niet! Mijn lichaam merkt meteen als ik een hele week zit of een hele week actief ben!

Wil jij nog veel meer van dit soort tips waarmee jij aan de slag kunt en jouw doelen kunt behalen? JA NATUURLIJK! In mijn vernieuwde Slimming Body Guide vind je naast handige tips ook veel andere essentiële informatie, de meest verrukkelijke recepten, voedings-en workout schema’s en ja nog veel en veel meer!!! Shop nu deze Slimming Body Guide HIER!

bikinibody2

Lisa van Cuijk

Oprichtster van In Love With Health

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen van hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als ik fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

0 Comments Respond to this article

Write your response