In Love With Health

Geef je mood een flinke boost!

Wist je dat alles wat je eet en drinkt van invloed kan zijn op hoe jij je voelt? Bepaald eten kan jou mood echt aanzienlijk verbeteren! Bovendien geeft dit voedsel je veel energie, in tegenstelling tot alle ongezonde en bewerkte voeding waardoor je alleen energie verliest. De volgende 5 soorten voedsel hebben naar mijn eigen ervaring en ook volgens wetenschappelijk onderzoek, een positief effect op je fysieke en mentale gesteldheid:

Cacao: er is een goede reden waarom we vaak naar chocola grijpen wanneer we ons down voelen. Maar let er bij de volgende keer wel op dat je kiest voor chocola in zijn natuurlijke vorm zonder chemische toevoegingen. Cacao is een voedselbron die als één van de hoogste scoort op het niveau van antioxidanten en magnesium. Het is bewezen dat cacao bijdraagt aan het verhogen van je energielevel en dat het je humeur verbeterd. Als dat geen goed nieuws is voor de dames onder ons dan weet ik het ook niet meer! Geef dus je mood een boost door een beetje rauwe cacao poeder of wat cacao nibs aan je smoothie toe te voegen.

Gezonde vetten: het is bewezen dat het eten van producten als wilde zalm, sardientjes en walnoten een positieve invloed hebben op depressieve symptomen. Al deze producten bevatten omega-3 en dit helpt bij het behouden van gezonde chemische niveaus in je hersenen. Dit klinkt misschien een beetje ingewikkeld, maar het betekend gewoon dat het eten van voedsel met gezonde vetten goed voor je is! Geen visliefhebber? Kies dan voor vis olie capsules om toch aan je dagelijkse inname visoliezuren te komen.

Chili: chili is niet alleen een lekkere smaakmaker en toevoeging aan een gerecht, maar zorgt ook voor de aanmaak van endorfine in je hersenen. Endorfine geeft onze mood een echte boos en zorgt voor een happy feeling!

Vitamine B: kies voor meer Vitamine B – rijke producten en je zult meteen positieve veranderingen merken in je humeur. Eieren, kip, bananen, donkergroene bladgroente, zeevruchten, amandelen en avocado zijn allemaal rijk aan vitamine B.

‘Echt’ voedsel: eet alleen onbewerkte natuurlijke voeding. Dit is misschien wel de meest belangrijke tip. Dit betekent dat je bewerkte voeding als kant- en klaar maaltijden, junkfood, kunstmatige smaak-, kleur- en zoetstoffen echt moet laten staan.

Wanneer je dagelijkse één of meerdere van deze ingrediënten toevoegt aan je voeding zal je al snel merken dat je humeur aanzienlijk verbeterd. Je zult je energieker voelen dan ooit te voren! In mijn Slimming Body Guide geef ik je nog veel meer tips voor een gezonde leefstijl. Bekijk en shop hem hier!

En voor al mijn meiden die de Slimming body methode volgen…. Jullie hebben nog maar 7 dagen om kans te maken op de aller grootste prijs ooit!!!! Een vakantie naar het geweldige en prachtige GRIEKENLAND voor twee personen! Whaaaaa! Bekijk deze pagina voor meer informatie en misschien wordt jij wel de gelukkige winnares :-)

lisa

Lisa van Cuijk

Oprichtster van In Love With Health

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen van hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als ik fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

0 Comments Respond to this article

Write your response