In Love With Health

Twijfels aan de kant en let’s go!

Hoe blijf ik gemotiveerd? Deze vraag ontvang ik steeds vaker van jullie in mijn mailbox. Hieronder zal ik jullie een aantal handige tips geven die jou kunnen helpen gemotiveerd te blijven!

Houd je doel voor ogen: Dit is immers waar je het allemaal voor doet right? Het is hierbij ook belangrijk dat je doelen realistisch zijn en dus haalbaar. Dit voorkomt dat je te streng bent voor jezelf en alleen maar teleurgesteld raakt.

Houd je progressie bij: Dit is belangrijk om te kijken of je je doelen behaald of misschien zelfs uitblinkt. Hierdoor zal je gemotiveerd en blij zijn dat je steeds dichter bij je doel komt! Wanneer je achterloopt op je doelstellingen, dan is dit een goede wake-up call om je weer terug op de rails te krijgen! Het terugblikken op je eigen vooruitgang en je verbeteringen zien kan je bovendien een echte confidence boost geven!

Wees consistent: Bij een gezonde leefstijl hoort niet alleen motivatie, maar vooral ook discipline. Als je je houdt aan je schema zal het van zelf een gewoonte worden. Maak er een onderdeel van je dagelijkse routine van. Voor je het weet, weet je niet beter! Geloof me. Ik en duizenden cliënten hebben het ook mogen ervaren.

Beloon jezelf: Wie hard werkt mag zichzelf zo nu en dan best eens belonen. Ben je tevreden met je resultaten? Trakteer je zelf dan op een gloednieuw sportsetje. Zoals bijvoorbeeld het setje hieronder!

Zorg voor een efficiënte workout: Twijfel je of je wel alles uit een workout haalt? Of ben je niet helemaal zeker van de oefeningen? Mijn boek Anywhere anytime workout kan je hierbij helpen! Hierdoor ben je verzekerd van een goed schema waarmee je efficiënt aan je droomlichaam werkt.

Gebruik muziek: Niets geeft me zo’n goede motivatieboost om te gaan trainen als muziek. Maak diverse afspeellijsten en neem je muziek altijd mee naar de gym.

Neem een partner: Partners zijn uitstekend in termen van motivatie. Ze helpen je die laatste herhaling te doen en bovendien is het ook leuker om samen te trainen toch?

Heb jij moeite met het behalen van jouw doelen? Zou jij graag wat extra hulp willen? Dan kan de slimming body methode jou hierbij helpen. Ik zal je stap voor stap laten zien hoe jij dat droomlichaam kunt krijgen en behouden. Duizenden vrouwen hebben de stap genomen en succes behaald met mijn methode met als beloning een slank, strak en gezond lichaam en dat zal jij ook doen! Dit op een heerlijke, gezonde en vooral makkelijke manier. Lees hier alle succesverhalen! Wil jij ook gebruik maken van de Slimming body methode? Shop dan nu de Slimming body guide online. Een complete handleiding voor het verkrijgen van een slank en fit lichaam. Of bekijk deze pagina voor een persoonlijk en op maat gemaakte voedingsplan. Het lichaam wat jij altijd hebt willen hebben is dichterbij dan ooit!

blog4

Lisa van Cuijk

Oprichtster van In Love With Health

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen van hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als ik fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

3 Comments Respond to this article

Marloes

Leuk artikel met fijne en handige tips!

Lisa

Super Marloes :-)

Danielle

Gaaaaawd, I needed this.

Write your response