In Love With Health

Dierlijke proteïnepoeder vs In Love With Protein

Het is niet gek ik zelf zo’n fan ben van mijn eigen proteïne, anders had ik ze natuurlijk ook niet laten ontwikkelen. Maar naast het feit dat ik ze verrukkelijk vind, heb ik bij de samenstelling van de proteïne ook gekeken naar wat het voor je lichaam doet. Zo heb ik bijvoorbeeld heel bewust voor een plantaardige proteïne gekozen en niet voor een proteïne gebaseerd op whey of caseïne. Heel veel proteïnepoeders zijn dit namelijk wel. En begrijp me niet verkeerd, sommige mensen gaan juist heel goed op dierlijke eiwitpoeders en ze hebben ook zeker wel wat voordelen, maar vandaag wil ik uitleggen waarom ik bewust heb gekozen voor deze samenstelling van In Love With Protein.

 

  1. Onnodige toevoegingen

De meeste proteïnepoeders bevatten kunstmatige toevoegingen die je liever niet in je lichaam stopt. Denk bijvoorbeeld aan zoetstoffen, maar ook chemische toevoegingen zoals E-nummers. Dat jouw proteïne zo’n verrukkelijke smaak heeft komt natuurlijk ergens vandaan. Vaak worden er kunstmatige zoetstoffen aan toegevoegd. Het is daarom altijd slim om dit even te checken voordat je proteïne aanschaft.

Ik heb voor de smaken Vanilla en Chocolate van In Love With Protein heel bewust gekeken naar hoe deze smaken op een natuurlijke manier tot stand kunnen komen. Ze zijn dus niet afkomstig van chemische toevoegingen. Zo komt de vanille smaak van een natuurlijke aroma en er is een natuurlijke zoetstof gebruikt, namelijk stevia. De chocolade smaak is afkomstig van magere cacaopoeder en ook hier is stevia aan toegevoegd. Buiten die natuurlijke toevoegingen zit er niks anders in dan pure producten.

 

  1. Dierlijke proteïnepoeders vs plantaardige proteïnepoeders

Dierlijke proteïnepoeders zijn vaak gebaseerd op whey of caseïne. Beide zijn afkomstig van koemelk en daardoor niet geschikt als je lactose intolerant bent. Als je gevoelig bent voor lactose kun je door dit soort eiwitpoeders last krijgen van je buik, maar ook huidproblemen krijgen. Plantaardige proteïnepoeders hebben dit effect niet. In Love With Protein is plantaardig en de eiwitten zijn afkomstig uit erwten.

 

  1. Juiste eiwitbron voor jouw doelen

Welke proteïne voor jou het beste werkt is naar mijn mening voornamelijk afhankelijk van je eigen voorkeur. Voor mij werkt een plantaardige en natuurlijke proteïne het beste omdat ik daar geen last van krijg van mijn buik en ik weet dat ik mijn lichaam er blij mee maak. Wat jouw doelen en voorkeuren ook ik ben ervan overtuigd dat je met natuurlijke, plantaardige proteïne net zoveel kan bereiken als met dierlijke proteïne zolang je maar de juiste bronnen met elkaar combineert en ik denk dat een plantaardige proteïnepoeder daar een heel mooie aanvulling op kan zijn!

Heb jij In Love With Protein al geprobeerd? Proef beide smaken met de 2- of 4-pack om het uit te proberen!

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

3 Comments Respond to this article

Kelly

Hoi Lisa,

Ten eerste ik vind jou echt een geweldig mens!!
Ik geniet intens van alles wat je doet en wilt delen met ons ❤️ Je bent zoon groot voorbeeld voor mij.

Ik vroeg me af waar ik jouw proteïne kon kopen. ?

Alvast bedankt,

En kan niet wachten op je volgende vlog ?

Amanda

Hoelang is de inhoud houdbaar bij opening

Lisa van Cuijk

De proteine is na openen 12 maanden houdbaar :-)

Write your response