In Love With Health

Move that booty challenge

Hello there gorgeous! Is jouw bikini body al summer-proof? De zomer komt al aardig dichtbij dus zorg ervoor dat jij je hebt ingeschreven voor de Beach Babe Challenge! Schrijf je nu in en ontvang een gratis starterspakket + sneakpeak van mijn vernieuwde Slimming Body Guide. Wil jij het deze zomer echt goed aanpakken? Zorg er dan voor dat jij in het bezit bent van mijn compleet vernieuwde Slimming Body Guide. De guide geeft jou alle tools die je nodig hebt om jouw bikini body te behalen. Zorg goed voor je lichaam en geef het alle liefde die het nodig heeft. Duizende vrouwen zijn je voorgegaan en kunnen nu genieten van een slank, strak en fit lichaam! Dat zal jij ook gaan doen topper, dus doe vandaag nog mee met de Slimming body community <

Challenge numero dos! (2)

Deze week ga ik elke dag minstens 30 minuten intensief bewegen. Doen jullie met me mee? Natuurlijk doen jullie met me mee!!!

Te weinig beweging lijkt misschien onschuldig, maar het kan meer kwaad dan je denkt. Wij mensen zijn niet gemaakt om de hele dag rond te rijden in een auto, voornamelijk te zitten op kantoor en vervolgens neer te ploffen op een bank. Wist je dat wanneer je zit je slechts 1/3 deel van de energie verbruikt dan wanneer je bewegingsloos rechtop staat? Veel zitten en weinig beweging kent veel risico’s, waaronder: ontwikkeling van depressie, diabetes, cardiovasculaire aandoeningen, overgewicht en hoge bloeddruk.

Note voor alle babes die mee doen met de  Slimming Body Guide. Je kunt gewoon je work-out van 3 / 4 keer per week blijven doen. Probeer nu ook op de overige 3 / 4 dagen minstens 30 minuten in beweging te zijn. Ga wandelen, fietsen of wat je maar leuk vindt, alle vormen van lichaamsbeweging zijn goed! Dus kom als de sodemieter van die bank af en move that beautiful body of yours!!!!

Hieronder heb ik een schema voor jullie gemaakt welke je kunt gebruiken en ja ladies…afvinken! Ik wil elke dag een vinkje zien! Deel jou schema of je selfie terwijl je bezig bent met mij en gebruik de hashtags #beachbabechallenge / #sbgteam….. Ik ben super benieuwd!!!!

Schema_7

30minute

 

Lisa van Cuijk

Oprichtster van In Love With Health

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen van hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als ik fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

2 Comments Respond to this article

Gera knibbe

Haha ik ben vandaag alvast begonnen
2 uur in Amsterdam gefietst en net na het eten nog een uurtje gewandeld met de hondjes.

Ons buiten zwembad is weer open. Dus dat staat morgen op het programma.
Dit bewegen gaat mij goed af, ik vind het juist lastig om de ‘kracht’ in te plannen.
Want tja…. Ik heb toch al een uur gelopen…
Heb jij daar tips voor.
Groetjes Gera

Anke

Hoi Lisa,
Hoe lang doe jij meestal over 1 work-out (niet 1 oefening, maar de hele work-out) uit je slimming body guide?
Groetjes,
Anke

Write your response