In Love With Health

Zeewierpasta met pestosaus

Zeewier, heb jij het ooit weleens op? Het is ontzettend gezond! Het bevat onder andere eiwitten, vitamine C, mineralen én veel vezels. Daarnaast is het glutenvrij, vegan en organisch. Nou als dat geen super food is, dan weet ik het ook niet. Ik moet eerlijk toegeven dat ik wel even aan de smaak moest wennen. Je proeft namelijk nog wel een beetje de zee, maar mocht je dit eruit willen hebben dan staat er op de website van Seamore een handig filmpje over hoe je de pasta kan bereiden en de zeesmaak eruit kan halen. Misschien dat ik dat de volgende keer ook ga doen. Ga jij ook aan de zeewier?

Zo maak je het

Bereid de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. De verpakking bevat 100 gram zeewier en na bereiding inclusief het water heb je 500 gram aan zeewier. Meng in een blender de avocado met pesto en kruiden. Meng de saus door de tagliatelle en maak af met verse basilicum. Het is een vegetarische maaltijd, maar je kan er natuurlijk ook nog een stukje vlees of vis aan toevoegen als je dat lekker vindt.

#slimmingbody: eiwitten diner (voeg nog extra groenten en 150 gram kipfilet toe)

Ingrediënten (3 porties)

  • 1 pak I sea pasta zeewier tagliatelle van Seamore food
  • ½ avocado
  • 1 eetlepel groene pesto
  • Verse basilicum
  • Peper en zout

Cooking time

50 minutes

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

0 Comments Respond to this recipe

Write your response