In Love With Health

Vega pasta

Dank je Marlies voor jou aanvraag voor een lekkere vega pasta! Ik ben gelijk de keuken in gedoken en daar is deze heerlijke gezonde vega pasta uitgekomen met maar 5 ingrediënten(!). Lekker makkelijk toch? Ik reken de kruiden daar niet bij natuurlijk hihi.

Heb jij nou ook een heerlijk In Love With Health proof gerecht of zou jij weleens jouw favoriete gerecht of jouw guilty pleasure in een gezond jasje willen zien, laat het mij weten op social media! Misschien staat jouw gerechtje volgende week dan hier!  Zo worden we samen één healthy community :D.

Zo maak je het

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Doe de pompoen in de oven voor 25 minuten totdat het gaar is. De pompoen is gaar als je er met een vork makkelijk doorheen kan prikken.

Kook de noodles volgens de verpakking.

Doe de pompoen samen met het amandelmelk, kaneel, knoflook en peper en zout in de keukenmachine en mix door totdat je een smeuïge saus krijgt. Je kan hier ook een blender voor gebruiken.

Tijd om te serveren! Schep de noodles in een kom en schenk hier de saus overheen. Maak jouw heerlijke pasta af met een handje pecannoten.

Lust je de noodles niet of mag je ze niet eten, vervang ze dan met courgetti. Rasp een courgette met een kaasschaaf of spiralizer en serveer met de saus.

#slimmingbody: eiwitten diner

 

Ingrediënten

  • 75 gram Green Soya Bean Noodles (Amaizin Organic)
  • 350 gram pompoen
  • 100 ml ongezoete amandelmelk
  • 1 handje pecannoten
  • 1 tl kaneel
  • 1 teentje knoflook
  • Peper en zout

Extra’s: keukenmachine

Cooking time

45 minutes

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

7 Comments Respond to this recipe

jet

Hi Lisa!!
Ik vind als je recepten echt een uitvinding en echt HEERLIJK!!
Maar deze vonden wij (ik en mijn vriend) niet te eten, echt niet lekker. Ik had het idee dat ik weeshuis-pap aan het eten was…
Nou ja, die review moest ik even kwijt :). Verder zijn wij echt groot fan hoor!!

Lisa van Cuijk

Oh oeps! Gelukkig vallen de rest van mijn recepten wel in de smaak :-)!

Lisa

Ik volg de SBG, kan ik bij de recepten waar courgette gebruikt wordt, dit vervangen door 75 gr van deze pasta? Hoewel ik courgette erg lekker vind, heb ik er toch niet altijd zin in..
Groetjes!

Lisa van Cuijk

Ter afwisseling kun je dat prima gebruiken hoor meid :-).

Angelique

Klinkt super lekker! Alleen mag ik geen soja. Is er een andere gezonde variant die ik hiervoor kan gebruiken? Ik hoop het!!

Angelique

Herstel: Ik zag niet dat je courgette kon gebruiken! Bij deze gedaan en ben het nu aan het maken! Ben benieuwd :)

Lisa van Cuijk

hihi! Ik hoop dat je hem lekker vindt meid :-)

Write your response