In Love With Health

Strawberry Smoothie Bowl

Ohhhh een kleine sneak peak uit de nieuwste Beach Babe Guide! Een van de vele heerlijke zomerse recepten: De strawberry smoothie bowl. Smoothie bowls zijn helemaal hip and happening at the moment. Dus naast healthy ben je een echte IT-girl met deze smoothie bowl. Het aller aller mooiste aan deze bowl is, dat het binnen 5 minuutjes gemaakt is. How easy can it be! Naast dit heerlijke frisse recept staan er nog meer dan 100 andere recepten in de nieuwste guide. Naast super easy and quick recipes staan er ook gedurfte recepten in voor de keukenprinsesjes onder ons;-) Na het proeven van deze smoothie you definitly want moreeee! Get your summer bible, The Beach Babe Guide, now and make this the best summer ever ladies!

 

Doe alle ingrediënten in de blender en mix tot een smeuïge smoothie. Doe het geheel in een kom en maak het met wat kwark and nuts on top!

#slimmingbody: Smoothie


SHOP DE BEACH BABE GUIDE HIER!

Ingrediënten

1 portie

  • 300 ml water
  • 1/2 courgette
  • 1/4 banaan
  • 6 aardbeien
  • 1 el magere kwark
  • 1 el chiazaad

Cooking time

5 minutes

Lisa van Cuijk

Oprichtster van In Love With Health

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen van hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als ik fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

0 Comments Respond to this recipe

Write your response