In Love With Health

Proteine pannenkoek

Zoals jullie weten ben ik echt fan van pannenkoeken. Deze eiwit panenkoekjes zijn zeker een van mijn favorieten! Pannenkoeken zijn echt ideaal is als je je eten gaat preppen voor de komende week. Net zoals alle andere pannenkoek recepten, adviseer ik hier ook weer om gewoon een hele bunch te maken en ze te gebruiken voor meerdere dagen. Dit is echt heel handig, lekker en snel. En een heel leuk nieuwtje dames. In deze pannenkoeken zit maar liefst 45 gram eiwitten. Ja 45 gram! Hierdoor is het dus ook nog eens helemaal perfect als post workout snack en kom je snel aan je eiwit. Ik zou zeggen, bon appetit, en geniet ervan.

Zo maak je het

Prak de halve banaan in een kom en voeg hier het ei, eiwit, proteïne poeder en kokosrasp aan toe. Meng tot een smeuïg beslag. Het beslag is voor 2 pannenkoeken. Verwarm een beetje olie in de pan en bak de pannenkoeken hierin om en om in gaar. Leg de pannenkoeken op een bord en maak af met de bosvruchten, kwark en honing. Geniet van je eiwitrijke pannenkoeken!

#slimmingbody: eiwitten lunch

Ingrediënten

Cooking time

30 minutes

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

6 Comments Respond to this recipe

EJM Steegmans – Verhaert

Staan de recepten die op deze site staan ook in de twee boeken?

Lisa van Cuijk

Nee, in mijn boeken staan allemaal nieuwe recepten :-).

Suzanne Peeters

Hoi Lisa,

Ik was erg blij met je recept aangezien hier een goed alternatief genoemd wordt voor whey isolaat aangezien ik koemelk niet kan verdragen. Maar op de site van body en fitshop kan ik het rijstpoeder niet vinden. Heb jij deze recent besteld?

Gr. Suzanne

Soraya

Waarmee kan je de rijst eiwit poeder mee vergangen?

Ziet er super lekker uit

Lisa van Cuijk

Je kan het door elke andere eiwit poeder vervangen, of je kan het weglaten en bijvoorbeeld wat havermoutmeel gebruiken :-).

Write your response