In Love With Health

Proteïne chocolade wafels

Heerlijke gezonde chocolate wafels!! I love it! Oh meiden ik ben nog steeds zo happy met In Love With Protein. Ik gebruik het echt elke dag en ik wil niet meer anders! Oke ik weet dat ik dat hoor te zeggen omdat het mijn eigen proteïne is haha. Maar al zou dat niet het geval zijn, dan zou ik er nog steeds weg van zijn want de smaak is echt verrukkelijk en het is zo gezond voor je lichaam! Happy girl! Je kan trouwens ook prima de smaak Vanilla gebruiken voor deze wafels, want dat is ook heel lekker. En ander fruit zoals bosvruchten, aardbeien, frambozen of zoiets kan natuurlijk ook. Anyways, geniet van deze toppers!!

Zo maak je het

Verwarm een wafelijzer. Je kan ook een siliconen wafelvorm gebruiken en de wafels in de oven bakken. Als je een oven gebruikt, verwarm deze dan op 175 graden. Meng in een kom de eieren met de proteïne en vervolgens het water. Voeg het speltmeel, kokosolie en honing toe. Meng tot een beslag. Schep vervolgens de blauwe bessen erdoorheen.

Vet het wafelijzer in met kokosolie. Schep de helft van het mengsel in de vorm. Bak in 5-7 gaar. Let op: maak de wafelijzer tussendoor niet open anders kan je de wafels verpesten. Gebruik je een oven? Bak de wafels dan in 10-15 minuten gaar.

#slimmingbody: koolhydraten overdag

Ingrediënten (2 porties)

Cooking time

30 minutes

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

3 Comments Respond to this recipe

Jolien

Mega lekker zijn ze!! Toen ik het beslag aan het maken was dacht ik ‘uhmmm dit is wel héél slap en waterig…’ Maar heb het toch gewoon in de wafelijzer gedaan, op goede hoop. En wauw, het waterige beslag werden hele mooie en lekkere wafels! Zeker een aanrader! X

Stephanie

Hoi Lisa, ziet er weer heerlijk uit! Kun je me alleen vertellen waar ik In Love with proteïn chocolate kan kopen?

Write your response