In Love With Health

Nashi peer oatmeal

Yeaaaah! Winter is coming! Wie heeft er nog meer zoveel zin om met dit weer lekker op de bank te kruipen? Dit doen we natuurlijk met een lekkere kom warme havermout, kaneel en peer! Warning: dit word je nieuwe verslaving deze winter hihi.

 

 

Zo maak je het

Verwarm de oven op 175 graden. Laat het rode diepvriesfruit ontdooien en verdeel over een ovenschaal. Kook de havermout in de amandelmelk en water totdat het een dik papje wordt. Voeg de kaneel kruiden toe. Giet het havermout mengsel over het rode diepvriesfruit en strooi daarover de nashi peer in stukjes. Verdeel nog wat kaneelkruiden over de stukjes peer. Bak in 20 minuten gaar in de oven. Maak af met home made granola.

#slimmingbody: koolhydraten

Link home made granola: https://inlovewithhealth.com/recepten/homemade-granola-met-mango/

 

 

Ingrediënten

  • 50 gram havermout
  • 1 nashi peer
  • 50 gram rood diepvriesfruit
  • 100 milliliter ongezoete amandelmelk
  • 100 milliliter water
  • 2 theelepels kaneelkruiden

Cooking time

10 minutes

Lisa van Cuijk

Oprichtster van In Love With Health

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen van hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als ik fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

2 Comments Respond to this recipe

Naomi

Kun je dit ook invriezen? Ik heb ‘s ochtends namelijk niet altijd tijd om dit te maken.

Suzan

Kunnen je recepten met amandelmelk ook met koeienmelk?

Write your response