In Love With Health

Groene roomijs

ICECREAMMMM!! Ooh wat vind ik ijs heerlijk. Lekker 1  bolletje (of 2 of 3 bolletjes) roomijs met een knapperig horentje. Daar kun je mij heel blij maken in de zomer. De rest van het jaar maak je mij heel blij met Ben&Jerry’s trouwens haha! Helaas moet ik dit soort lekkernijen altijd bewaren tot mijn verwenmoment en soms vind ik dat weleens jammer. Zeker als het zonnetje schijnt, is het zo fijn om een lekker verkoelend ijsje te kunnen nemen. Well I hear ya girls! Daarom heb ik deze heerlijke gezonde snack gemaakt: Groen roomijs! En geloof me, het ziet er niet alleen lekker uit. Hij smaakt ook verrukkelijk. Duik maar snel de keuken in ladies en maak een portie gezond roomijs voor jezelf! You won’t regret it.

Zo maak je het

Schil de peren en ananas en snijd in stukjes. Haal het merg uit de vanille stokjes. Doe de stukjes peer en ananas en vanille samen met de overige ingrediënten in de blender en mix tot een glad geheel. Let op: dit kan soms moeilijk gaan doordat het een stevig geheel is dus neem de tijd. Schep het mengsel in een bak en zet minimaal 2 uur in de vriezer. Na twee uur kun je het ijs uit de vriezer halen en serveren.

#slimmingbody: 4-uurtje

Ingrediënten (2 porties)

  • 500 gram magere kwark
  • 50 gram spinazie
  • 40 gram amandelmeel
  • 2 peren
  • 100 gram ananas
  • 2 vanille stokjes
  • 2 eetlepels honing

Cooking time

75 minutes

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

2 Comments Respond to this recipe

Ingrid

Lijkt me heerlijk …morgen maken xx

Cindy

Wat een leuk recept Lisa!! Kan het ook nog met andere soorten fruit?

Write your response