In Love With Health

Girly protein bars

Protein bars it is! Deze repen zijn ideaal voor na het sporten of voor de stevige trek om 16.00 ladies. Zoals jullie weten kunnen jullie altijd receptjes aanvragen en deze keer kreeg ik de vraag om een gezonde proteïne reep te maken. Ik ben zelf persoonlijk echt fan van deze Sunwarrior eiwitpoeder. Ik gebruik het de laatste tijd steeds vaker in mijn recepten. Het heeft een heerlijke vanille smaak en het zorgt voor wat extra eiwitjes. Maar mocht je het niet in huis hebben dan kun je het voor elke andere eiwitpoeder vervangen of voor 50 gram extra meel naar keuze. The choice is yours! Geniet van je gezonde powersnackje!

Zo maak je het

Verwarm de oven voor op 160 graden.

Meng de boekweitmeel, amandelmeel, havermout, proteïne poeder en kaneel / koekkruiden en voeg ook de noten en zaden toe. Meng dit met een spatel. Voeg ook de honing en het water toe en meng tot een plakkerig stevig mengsel. Druk het deeg plat in een ovenschaal en maak alvast wat inkepingen waar je de repen straks wilt snijden. Zet ze voor 10 minuten in de oven. Laat goed afkoelen en snijd in repen.

#slimmingbody: avondsnack

Ingrediënten (4 repen)

  • 60 gram boekweitmeel
  • 20 gram amandelmeel
  • 20 gram havermout
  • 50 gram noten en zaden (pistachenoten, zonnebloempitten, sesamzaad en lijnzaad)
  • 100 gram In Love With Protein Vanilla
  • 2 eetlepels honing
  • 1 theelepel kaneel / koekkruiden
  • 20 ml water

Cooking time

25 minutes

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

3 Comments Respond to this recipe

Iris

Hoi Lisa,

snap even de avondsnack niet? Boekweitmeel bevat toch koolhydraten? en deze mogen toch alleen als koolhydraten overdag worden gegeten?

Amber

Hoi Lisa!

Is deze ook geschikt voor het sporten ?
Ik zoek namelijk nog iets voor het sporten want heb een half uurtje de tijd om van het werk klaar te staan bij bodypump maar heb dan vaak al trekjes.

Lisa van Cuijk

Hi Amber,

Ja hoor, het is een lekker powersnackje die je van voldoende energie zal voorzien om flink te knallen bij Bodypump.

Write your response