In Love With Health

Gevulde nectarines met koekkruiden

Houd je er niet zo van om fruit gewoon zo te eten? Dan is dit recept een goed alternatief om toch aan die vitamientjes te komen! Deze gevulde nectarines zijn allesbehalve saai! Ik zie deze nectarines met koekkruiden als een combinatie van de heerlijke zomer die weer voorbij is en de winter die voor de deur staat. De nectarines geven me die zomerse sfeer en de koekkruiden brengt me helemaal in de winterstemming. Love it! Duik maar snel de keuken in en tast toe dames!

 

Zo maak je het

Verwarm de oven op 180 graden. Was de nectarines en halveer ze met een mes. Verwijder de pit en leg de halve nectarines in een oven schaal met de binnenkant naar boven toe. Meng in een kom het amandelmeel met koekkruiden, honing en water tot een crumble. Verdeel de crumble over alle nectarines. Mijn nectarines waren nog heel stevig dus ik heb ze in totaal 40 minuten in de oven gezet. Zijn jouw nectarines al wat zachter? Zet ze dan minder lang in de oven. Ongeveer een minuut over 25-30.

Haal de nectarines uit de oven en maak af met amandelmelk, verse frambozen en optioneel nog wat extra honing. Smikkelen geblazen!

#slimmingbody: 4-uurtje

Ingrediënten (4 porties)

  • 4 nectarines
  • 80 gram amandelmeel
  • Verse frambozen
  • 1 theelepel honing
  • 1 eetlepel ongezoete amandelmelk
  • 1 eetlepel koekkruiden
  • Scheutje water

Cooking time

50 minutes

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

0 Comments Respond to this recipe

Write your response