In Love With Health

Frambozenhavermout

Havermout bowl: lekker, vullend en vol variatie. Dit is dus weer zo’n recept waar je helemaal je eigen draai aan kan geven en dat is dus helemaal top! Ik heb mijn havermout vandaag gemaakt met framboos voor het lekkere zoete smaakje en niet te missen het prachtige roze kleurtje! Houd jij niet zo van een ingrediënt in dit recept? Dan vervang je het simpelweg door een ingrediënt wat jij wel graag eet. Dit top ontbijtje heb je ook nog eens in een handomdraai klaar, hier word je toch gewoon ontzettend vrolijk van?

Zo maak je het

Verwarm de havermout in een steelpannetje met het kokosmelk en water. Laat 5 minuten inkoken. Zet vervolgens het vuur uit en laat nog 15 minuten met de deksel op de pan staan. Prak de frambozen met een vork en voeg toe aan de havermout. Voeg de limoensap, kokosolie, lijnzaad en druppels stevia/honing toe.

Schep de havermout in een kom en creëer een feestje! Maak af met je favoriete stuks fruit, bijvoorbeeld: kiwi, grapefruit, aardbei, banaan of appel.

#slimmingbody: koolhydraten overdag (zonder topping)

Ingrediënten

  • 50 gram havermout
  • 100 ml ongezoete kokosmelk
  • 200 ml water
  • 30 gram frambozen
  • 1 eetlepel gebroken lijnzaad
  • 1/2 limoen sap
  • 1/2 theelepel kokosolie
  • 2 stevia druppels of 1 theelepel honing

Cooking time

25 minutes

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

2 Comments Respond to this recipe

Arina

Wat een top idee, zou het zelf niet verzonnen hebben om frambozen erdoor heen te prakken! ik ga dit morgen gelijk proberen als ontbijt! <3

Lisa van Cuijk

Ja, lekker toch? Hoe is ie bevallen meid? :-)

Write your response