In Love With Health

Frambozen oatmeal

Zoals jullie weten ben ik afgelopen week in Miami geweest. Wat was het heeeerlijk en wat hebben we veel content kunnen schieten voor www.lilymoonwomen.com. Daar zien jullie binnenkort meer van terug toppers!! Oatmeal is zo’n typisch receptje dat ik overal met me mee naartoe neem. Je hebt misschien niet in elk hotel een keukentje op je kamer, maar wel altijd een waterkoker en meer heb je eigenlijk niet nodig! Ik neem vaak een zak havermout, wat toppings en In Love With Health Protein met me mee. Je kan eigenlijk in elk land wel havermout kopen met gezonde toppings dus je hoeft het niet eens per se met je mee te nemen. Zo ben ik altijd gegarandeerd van een voedzaam en vullend ontbijtje of tussendoortje. Ik vind het ideaal!

Zo maak je het

Meng de helft van de frambozen in de blender met het water en amandelmelk. Verwarm de havermout in een steelpan met het frambozen-amandelmelk mengsel. Laat 5 minuten inkoken en vervolgens 15 minuten rusten zodat het kan indikken. Schep de havermout in een kom en maak af met overgebleven frambozen en 1 eetlepel granola.

Ik heb frambozen gebruikt, maar je kan natuurlijk alle soorten fruit gebruiken. Aardbeien zijn bijvoorbeeld ook echt verrukkelijk. Hebben ze geen vers fruit in jouw supermarkt? Gebruik dan de diepvries variant. Net zo lekker en net zo voedzaam!

#slimmingbody: koolhydraten overdag

 

Ingrediënten

  • 200 ml ongezoete amandelmelk
  • 100 ml water
  • 40 gram havermout
  • 50 gram frambozen
  • 1 eetlepel granola

Cooking time

25 minutes

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

2 Comments Respond to this recipe

Sabrine

Hoi, vaak zie ik een receptje met havermout wat er verrukkelijk uitziet. Nu heb ik alleen op m’n werk geen bezit over een gastfornuis. Is het dan ook genoeg / voldoende als ik heet water gebruik en het dan wat langer laat indikken?

Lisa van Cuijk

Je kan een havermout receptje zoals deze ook gewoon thuis al maken en koud eten op het werk :-). Je kan er ook overnight oats van maken. Dan Meng je het havermout met water een avond van te voren en laat je het een nacht indikken en dan kun je het daarna meenemen naar je werk. Je hoeft dan niet zoveel water te gebruiken. 150-200 ml is meer dan genoeg. Succes Sabrine!

Write your response