In Love With Health

Forest fruit popsicles

It’s always ice cream o’clock somewhere! Voor deze ijsjes hoeft het wat mij betreft geen 30 graden te zijn hoor;-) I can eat them everyday hihi. Met deze ijsjes kun je natuurlijk eeuwig variëren! Vervang de bosvruchten door bijvoorbeeld ananas of mango voor een exotisch tintje! Je kunt als je dat lekker vind ook nog noten fijn maken en deze over de ijsjes sprenkelen als je net de vormpjes hebt gevuld! Super lekker en ziet er ook nog eens mooi uit! I scream, you scream, ICE CREAM!

Zo maak je het

Prak de bosvruchten fijn in een kom en voeg de kwark en de stevia toe. Meng het fruit en de kwark goed door elkaar tot een mooi roze geheel. Vul de ijsvormpjes met het mengsel en zet ze in de vriezer. Laat de ijsjes minstens 3 uur in de vriezer staan.

#slimmingbody: 4-uurtje

Ingrediënten

4 tot 6 ijsjes

  • 200 gram magere kwark
  • 5 druppels stevia of 1 tl honing
  • 100 gram bosvruchten

Extra: ijsvormpjes

Cooking time

10 minutes

Lisa van Cuijk

Oprichtster van In Love With Health

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen van hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als ik fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

0 Comments Respond to this recipe

Write your response