In Love With Health

Een heerlijk tussendoortje

Dat het belangrijk is om fruit te eten, dat weet natuurlijk iedereen. Het zit boordevol vitaminen en vezels. Maar vaak gebeurt het nog niet genoeg of je hebt gewoon even geen zin om zo’n puur stuk fruit weg te eten. En er loeren vaak andere producten die veel lekkerder lijken. En daarvoor heb ik de ideale oplossing gevonden. Een appelsnack met andere lekkere ingrediënten. Ideaal om dat stukje fruit een beetje op te vrolijken. Dan krijg je toch ook gewoon veel meer zin om het naar binnen te werken? Heerlijk! Deze snack is snel, simpel en zo weg te eten en bevat goede en essentiële vetten die je nodig hebt voor een gezond lichaam. Kan niet beter toch?

Zo maak je het

Breek de chocolade in stukjes en zet een pannetje op laag vuur en smelt de chocolade.

Snijd de appeltjes in 6 gelijken stukken en snijd het klokkenhuis eruit en dep de appel stukjes droog met een tissue. Als de chocolade gesmolten is, is het tijd om de appeltjes te vullen. Leg er 1 theelepel pindakaas op en strooi de chocolade erover en maak af met de cacao nibs.

Nu blijft er nog maar 1 ding over… Geniet van je heerlijke snack!

#slimmingbody: 4-uurtje

Ingrediënten (6 partjes)

  • 1/2 reep 92% pure chocolade
  • 1 eetlepel cacao nibs
  • 100% natuurlijke pindakaas
  • 1 appel

Cooking time

10 minutes

Lisa van Cuijk

Oprichtster van In Love With Health

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen van hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als ik fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

1 Comments Respond to this recipe

Irma

Oh wauw, ik las dit recept echt precies voordat ik me bedacht dat ik nog een appel had die ik maar eens op moest gaan eten. Meteen uitproberen dus!

Write your response