In Love With Health

Coconut crumble

Wat was dit heeeerlijk zeg! Ik heb ervan genoten! Dit kan zowel gegeten worden als ontbijtje of als lunch, maar je kan er ook lekker mee snacken! Believe me girls, de combinatie met blauwe bessen zal het je heel moeilijk maken om te laten staan! Een vullend ontbijtje/lunch met heel veel gezonde ingrediënten. Enjoy dit verantwoord genotje!

Zo maak je het

Verwarm de oven op 180 graden. Meng in een kom de havervlokken, kokosrasp en kaneel. Meng het water met de honing en giet vervolgens bij het havermengsel. Meng dit goed. Het best werkt het om het met je handen te doen. Schep nu langzaam de blauwe bessen erdoor. Dit kun je met een spatel of met je handen doen. Zorg er in ieder geval voor dat je niet alle blauwe bessen kapot maakt. Zet de crumble 35-40 minuten in de oven. De bovenkant mag best een bruin kleurtje krijgen.

Heerlijk om zo eten of met wat kwark!

#slimmingbody: eiwitten lunch met 250 gram magere kwark

Ingrediënten (6 porties)

  • 150 gram havervlokken
  • 150 ml water
  • 150 gram bosbessen
  • 50 gram kokosrasp
  • 1 eetlepel kaneel
  • 1 eetlepel honing

Cooking time

60 minutes

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

10 Comments Respond to this recipe

Everdien vroom

Mijn crumble staat in de oven… ik ben benieuwd. Ik heb wel een vraagje. Kan ik recepten ook ‘liken’ of in ‘favorieten’ zetten zodat ik ze makkelijk terug kan vinden? Ik heb ook de zoekknop voor de recepten nog niet gevonden…? Misschien blond ??

Lisa van Cuijk

Ik hoop dat ie goed is bevallen Everdien! Je kan recepten op de website niet opslaan, maar wel op Pinterest als je dat hebt :-). Als je Pinterest installeert op je computer kun je recepten vanaf mijn webiste pinnen. Je kan recepten zoeken op de pagina http://www.inlovewithhealth.com/recepten

Lo

Bedoel je met havervlokken havermout?

Lisa van Cuijk

Nee, havervlokken zijn net wat grover dan havermout. Havermout is een keer meer vermalen dan havervlokken. Je kan ook havermout gebruiken als je dat wel in huis hebt.

Mirthe

Hoi Lisa.

Wij hebben in onze tuin een hele struik passé druiven staan. Zou ik de bosbessen kunnen vervangen voor druifjes?

Groetjes mirthe

Lisa van Cuijk

Ja hoor, dat kan wel Mirthe!

Danielle

Kan ik dit ook invriezen ?

Lisa van Cuijk

Ja hoor dat kan zeker!

Britt

Klinkt heerlijk Lisa!! Maar zijn dit de ingrediënten voor 6 porties? Dat lijkt me wel erg weinig per portie dan…..

Lisa van Cuijk

Dit is voor 6 porties inderdaad, je kan er ook minder porties van maken zodat je wat grotere porties hebt maar volgens mijn methode zijn het 6 porties :-).

Write your response