In Love With Health

Chocolate protein pancake

Yummmmmy, protein chocolate pancake! Ik krijg vaak de mededeling dat jullie pannenkoeken snel kapot gaan, maar geloof mij dat hoeft niet erg te zijn hihi! Het wordt nu een soort zoete scrambled pancakes in plaats van scrambled eggs.

Zo maak je het

Meng de havermout, de honing, het ei, het eiwit en de proteïne goed door elkaar tot een ‘glad’ mengsel. Verhit een beetje (kokos)olie in een koekenpan en bak het mengel even aan als een pannenkoek. Roer het als scrambled eggs en bak de scrambled pancake nog even op een laag vuurtje. Snijd de halve banaan in plakjes en doe de scrambled pancake op een bord of in een kom. Strooi de banaan er overheen en ready to taste this little meal on heaven;-)!

#slimmingbody: koolhydraten overdag

Ingrediënten

  • 25 gram havermout
  • 20 gram protein chocolade
  • 1 ei
  • 1 eiwit
  • 1 theelepel honing
  • 1/2 banaan

Bereidingstijd

15 minuten

Lisa van Cuijk

Oprichtster van In Love With Health

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen van hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als ik fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

1 Reacties Reageer naar dit recept

Ilse

Lekker!!!! Vandaag gemaakt en goedgekeurd!
Deze is voor herhaling vatbaar!

Schrijven Jouw reactie