In Love With Health

Chocolade ei koekjes

Dit weekend is het Pasen! Heb jij al leuke plannen gemaakt? Misschien ga je lekker brunchen met familie of een dagje erop uit. Mocht je nou nog op zoek zijn naar een lekker en gezond receptje, dan zijn deze chocolade ei koekjes misschien wel iets voor je! Heerlijk als toetje na de brunch, of ’s avonds met een kopje thee op de bank. Je kan ze natuurlijk ook vandaag al maken om lekker in de Paas sfeer te komen!

Zo maak je het

Verwarm de oven op 175 graden. Meng in een kom het havermoutmeel, cacaopoeder, proteïne poeder en zaden en pitten. Prak de banaan in een kom en voeg hier de honing en het amandelmelk aan toe. Voeg het banaanmengsel toe aan het havermoutmeel. Voeg ook een snufje zout toe. Meng tot een beslag. Vet het eivormpje in. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Druk een eetlepel van het beslag in het vormpje en herhaal totdat als het beslag op is. Bak de koekjes zo’n 30 minuten in de oven.

Ingrediënten (2 porties)

  • 75 gram havermoutmeel
  • 50 ml ongezoete amandelmelk
  • ½ banaan
  • ½ eetlepel cacaopoeder
  • 1 eetlepel In Love With Protein Chocolate
  • 1 eetlepel zaden en pitten mix
  • 1 theelepel honing
  • Snufje zout

Extra: een stekertje in de vorm van een ei

Cooking time

35 minutes

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

4 Comments Respond to this recipe

Lotte

Kan je de in love with health protein weglaten? Xx

Lisa van Cuijk

Ja dat kan hoor:-) Dan worden ze alleen iets minder zoet!

Kim

Kan je ook iets anders gebruiken dan banaan? Geen fruit zeg maar?

Xxx

Lisa van Cuijk

Je kunt de banaan weglaten, maar dan veranderd de smaak een beetje! Enjoy!!

Write your response