In Love With Health

Chiapudding banana

Met dank aan de topper Lisanne (@lisannebevers) voor deze heerlijke chiapudding. Zij heeft vorige week gereageerd op dit gerechtje https://www.inlovewithhealth.com/cannelloni met de vraag of ik een chiapudding kon maken met een stuk fruit. Ik vond het zelf ook wel weer tijd voor een nieuw receptje voor chiapudding dus bij deze meid: Chiapudding banana!

Heb jij nou ook een heerlijk In Love With Health proof gerecht of zou jij weleens jouw favoriete gerecht of jouw guilty pleasure in een gezond jasje willen zien, laat dan hieronder een reactie achter! Misschien staat jouw gerechtje volgende week dan hier! Laat ook even jouw naam en Instagram/Facebook account achter in de reactie zodat we jou kunnen vernoemen in het recept en op mijn social media kanalen. Zo worden we samen één healthy community :D.

Zo maak je het:

Meng de amandelmelk en water met de stevia druppels of honing. Doe hier de chiazaad bij en laat een half uur staan. Roer nu nogmaals goed door. Laat de pudding nu een nachtje in de koelkast staan.

Prak een halve banaan fijn en meng met 1 theelepel notenpasta. Schep dit als eerste in een glas. Snijd hierna de andere helft van de banaan in plakjes en druk tegen de binnenkant van je glas (ik heb een leuke glazen pot gebruikt). Schenk de chiapudding in het glas en maak af met de notenpasta en eventueel wat stukjes banaan.

#slimmingbody: 4-uurtje (gebruik maar 1 tl notenpasta)

 

Ingrediënten

  • 3 el chiazaad
  • 100 ml amandelmelk
  • 100 ml water
  • 1 eetlepel notenpasta
  • 1 banaan
  • 3 stevia druppels of 1 tl honing

Cooking time

15 minutes

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

5 Comments Respond to this recipe

Ramona

Waar krijg ik noten pasta?

Lisa van Cuijk

Notenpasta kun je bij onder andere bij de AH en Ekoplaza halen :-).

Margreet

Is bij bv jumbo maar nu zelfs ook al bij de Aldi

Mylene

Heb hem gemaakt en vond hem erg lekker! Misschien weet je een lekker (warm) receptje met appel en kaneel erin verwerkt? Echte herfstingrediënten en lekker voor op een koud dagje!

Iris Mol

Hmm looks yummy! Ik zou wel een gezond receptje willen voor gevuld speculaas…….. ? ?

Write your response