In Love With Health

Caramelized banana oatmeal

Oh jammie wat een verwennerij! Gekaramelliseerde banaan is echt een van mijn fave’s! De zoete smaak van banaan wordt nog sterker en de honing wordt een heerlijke karamel saus. Heerlijke combinatie met een warme kom havermout. Ook al is de lente in aantocht we hebben toch nog wel wat druilerige dagen en dan vind ik niks fijner dan lekker met een theetje en dekentje op de bank deze verrukkelijke kom met gekaramelliseerde banaan opsmikkelen. Geniet ervan!

Zo maak je het

Verwarm het havermout in een steelpan met het water en kokosmelk. Kook voor 5 minuten koken en zet daarna het vuur uit. Laat nog 10 minuten rusten zodat het kan indikken. Snijd ondertussen de banaan in de plakjes en verwarm de honing in een pan. Karamelliseer de plakjes banaan in de honing. Schep de havermout in een kom en maak af met gekaramelliseerde banaan en optioneel nog wat extra honing.

#slimmingbody: koolhydraten overdag

Ingrediënten

  • 200 ml water
  • 100 ml ongezoete kokosmelk
  • 40 gram havermout
  • 1 banaan
  • 1 eetlepel honing

Cooking time

20 minutes

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

5 Comments Respond to this recipe

Michelle

Hi Lisa,
Ziet er heerlijk uit! Maar kan het ook met soyamelk?

Lisa van Cuijk

Ja hoor, het zal de smaak iets veranderen maar het kan zeker! Enjoy topper!

Lieke

Best . Oatmeal . Everrr . :O

Astrid

Waauw dat klinkt lekker!
Lisa, ik ben altijd blij als je terug een nieuwe recept post. Dus ook al ga je je site wat veranderen, blijf recepten posten hé :-)

Lisa van Cuijk

De recepten zullen sowieso blijven Astrid! Eens een foodie, altijd een foodie haha. Dus ben daar maar niet bang voor ;-).

Write your response