In Love With Health

Blueberry pancakes

Perfect als post workout snack! De eiwitten zorgen ervoor dat je spieren zich goed kunnen herstellen na je workout. Je kan deze heerlijke pannenkoekjes ook op een ander moment eten hoor. Ik zou ze op elk moment van de dag wel kunnen eten, oeps! Je kan eventueel ook de proteine weglaten als je dit niet in huis hebt. Dat neemt de overheerlijkheid van deze verantwoorde pancakes niet weg namelijk! Ziet dit er niet mouthwatering uit? Snel om te maken én zijn op elk gewenste tijd van de dag te eten. Dus, ontbijtje of lunch… of ’s avonds als snack? Het kan allemaal!

Zo maak je het

Meng in een kom het havermoutmeel, amandelmelk, proteïne poeder, ei, eiwit en kaneel. Meng tot een luchtig beslag. Voor het eiwit splits je een gewoon ei en gebruik je alleen het eiwit. Het eigeel kun je weggooien. Schep er voorzichtig de blauwe bessen doorheen. Verwarm een beetje olie in een pan en schenk hier een gedeelte van het beslag in. Ik heb een middelgrote pan gebruikt, maar je kan ook een kleine koekenpan gebruiken zodat je meerdere pannenkoeken kan bakken. Bak tot het beslag helemaal op is.

Je kan de pannenkoeken optioneel nog afmaken met extra blauwe bessen en honing.

#slimmingbody: eiwitten lunch

Ingrediënten (2 porties)

  • 50 gram havermoutmeel
  • 50 ml ongezoete amandelmelk
  • 50 gram blauwe bessen
  • 40 gram In Love With Protein Vanilla
  • 1 ei
  • 1 eiwit
  • Snufje kaneel
  • 1 theelepel honing

Cooking time

20 minutes

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

4 Comments Respond to this recipe

Romy

Hi Lisa,

Ik weet niet waar ik vegan proteïne kan kopen? Welk merk gebruik jij?

Groetjes,

Romy

Anne Meerman

Beste Liza
Waar haal je bijv. de havermeel en de amandelmelk? Kan ze niet echt goed vinden, tenminste de amandelmelk wel maar die is vaak gezoet… Welk merk gebruik jij? Groetjes Anne

dbuijs

Je hebt de ongezoete gewoon in de supermarkt. Staat op de afdeling “houdbare melk” enzo.. unseeded amandelmelk heet ie!
Havermout doe ik vaak door de keukenmachine dan is het heel fijn en ook een meel.

Succes!!

Gina

Ik haal ongezoete mandelmelk van Alpro gewoonbij de supermarkt, staat indd bij hourbare melk enzo. Havermoutmeel maak ik door havermout te malen in de keukenmachine. Deze pannenkoeken maak ik vaak nabhet sporten, echt heerlijk !!

Write your response