In Love With Health

Bloemkool sushi

Vandaag is het weer tijd om 1 van mijn heerlijke receptjes uit mijn nieuwste boek In Love With Health met jullie te delen! Ja ladies dit soort Slimming Body proof recepten kun je verwachten in mijn boek. Ik deelde ook al keer deze verrukkelijke Carrot cake uit mijn boek (echt mijn favo!) dus dit keer vond ik het tijd voor een hartig gerechtje en dat is deze overheerlijke bloemkool sushi geworden! We weten inmiddels allemaal dat bloemkool een super veelzijdige groente is en dat bewijst deze healthy sushi maar weer eens. Zet je eetstokjes en bakje sojasaus maar klaar ladies, it’s time for sushi!

Zo maak je het

Doe de bloemkool in een keukenmachine en vermaal fijn. Je kunt ook een blender gebruiken. Dit zal alleen wel iets langer duren, omdat de bloemkool er niet in een keer in kan. Niet alle blenders zijn hier sterk genoeg voor. Meng de bloemkool met hüttenkäse en peper en zout. Het moet een beetje plakkerig worden. Snijd de zalm en avocado in repen. Leg een sushimatje klaar en leg hier een norivel op. Bekleed het vel voor ¾ met het bloemkool-hüttenkäse mengsel. Leg er een paar reepjes zalm en avocado op. Rol de sushi op en leg in de koelkast. Rol vervolgens de tweede norivel op dezelfde manier en leg ook in de koelkast. Snijd beide rollen net voor het serveren in stukjes en serveer met een bakje sojasaus. Heerlijk genieten van je gezonde sushi!

#slimmingbody: diner

Ingrediënten

  • 300 gram bloemkool
  • 75 gram gerookte zalm
  • 75 gram hüttenkäse
  • ½ avocado
  • 2 norivellen
  • Bakje sojasaus (met minder zout)
  • Peper en zout

Cooking time

30 minutes

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

0 Comments Respond to this recipe

Write your response