In Love With Health

Bananabar

Een van de lekkerste dingen vind ik snackrepen. ’s Avonds op de bank met een kopje thee. Heerlijk! Ik maak tegenwoordig mijn repen altijd zelf omdat ik dan precies weet wat er in zit. De repen uit de supermarkt zitten vaak vol met toevoegingen en het zijn echte suikerbommen dus daar maak ik mijn lichaam allesbehalve blij mee! En als ik mezelf écht goed wil verwennen dan smeer ik er nog een laagje notenpasta overheen. Oh men wat een verwennerij!

Zo maak je het

Smelt de kokosolie en honing in een steelpan. Meng in een kom de havervlokken met zonnebloempitten en cacaonibs. Prak de banaan in een kom en voeg hier de kokosolie en honing aan toe. Hak de pinda’s in grove stukken.  Meng nu alles in een grote kom tot een soort deeg. Het moet een beetje sticky worden. Bekleed een ovenschaal met bakpapier en druk hier het deeg in aan. Zet in de koelkast of in de vriezer zodat de repen kunnen uitharden. Snijd vervolgens in porties. Smullen maar!

#slimmingbody: koolhydraten overdag

Ingrediënten (3 porties)

  • 1 banaan
  • 50 gram zonnebloempitten
  • 75 gram havervlokken
  • 1 handje ongezouten pinda’s
  • 2 eetlepels kokosolie
  • 1 eetlepel honing
  • 1 eetlepel cacaonibs

Cooking time

120 minutes

Lisa van Cuijk

Your personal coach

Het is mijn doel om met In love with health mensen te inspireren en helpen met het behalen hun gewenste doelen en dromen! Wil je net als mij fitter worden en een positief gevoel hebben? Wil je wat kilo’s kwijt of gewoon wat strakker worden? Wil jij eindelijk weer zelfverzekerd en gelukkig zijn? Stop dan met al die nare diëten en shakes en verander ook jouw lifestyle.

2 Comments Respond to this recipe

mandy

Hoi Lisa, leuk recept! Hoelang moeten ze in de oven en op welke temperatuur? En hoelang in de koelkast ongeveer? Liefs!

Lisa van Cuijk

Het is recept is raw Mandy dus ze gaan niet in de oven :-). Je kan ze 3 – 4 dagen in de koelkast bewaren en in de vriezer zeker 3 maanden.

Write your response